Tratamentul homeopatic in tuse - partea a treia

20 Noiembrie 2009
 

Continuăm analiza repertorială a simptomului: tuse. Dacă ne veţi întreba de ce am acordat o extindere atât de mare a analizei acestui simptom repertorial, înseamnă că nu aţi lucrat niciodată într-un cabinet de medicină generală, într-o epidemie de viroză. În care tusea şi secreţiile nazale reprezintă principalele simptome şi în care tratamentul se dovedeşte, uneori, mai dificil de găsit decât în multe alte afecţiuni cronice. Tusea este o situaţie relativ urgentă, presantă, care sâcâie şi solicită atât copilul, dar mai ales părinţii. Iar presiunea pe care aceştia o pun pe terapeut este imensă.

Nu este nimic mai dificil de suportat decât lamentările/pretenţiile părinţilor unui copil care tuşeşte continuu de una sau două zile.

De aceea, vom continua analiza amănunţită, cu trimiteri repertoriale, a acestui simptom atât de frecvent întâlnit şi atât de delicat/dificil de tratat.

O rubrică interesantă este:

- tuse toamna – cu principalele remedii Cina, Iodum (grd 2), Capsicum, Kreosotum, Lacticum acidum, Veratrum alb (grd 1) şi sub-rubrica:

- tuse toamna şi primăvara: Cina, Kreosotum şi Lacticum acidum citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Homeopatie
Vezi stiri din categoria: Homeopatie
Vezi articole din categoria: Homeopatie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.