Un produs experimental reduce cu peste 60% nivelul colesterolului

28 Martie 2012
 

Un agent experimental al firmei americane Amgen a redus cu 66% nivelul colesterolului la pacientii deja tratati cu statine. Acestea sunt rezultatele unui test clinic, aflat in prima faza, dupa cum informeaza Agerpres.

Firma americana de biotehnologie a prezentat recent un nou produs experimental care permite scaderea colesterolului. Acest produs, combinat cu tratamentul cu medicamente care contin statine, folosite in mod obisnuit pentru reducerea nivelului de colesterol, da rezultate neasteptate. In urma unor injectii facute de doua ori pe luna, colesterolul LDL a scazut cu 66%, iar dupa sase saptamani cu 75%.

Prezentate la cea de-a 61-a conferinta anuala a American College of Cardiology, aceste rezultate arata ca este posibila neutralizarea proteinei PCSK9 care reduce capacitatea ficatului de a extrage colesterolul 'rau' din sange.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.