ARTICOLE DIN CATEGORIA "fitness si sport"

Sportul reuneste toate formele de activitate fizica menite, printr-o participare organizata sau nu, sa exprime sau sa amelioreze conditia fizica si confortul spiritual, sa stabileasca relatii sociale, sau sa conduca la obtinerea de rezultate in competitii de orice nivel.

citeste tot articolul
 
 

O perioadă de somn de 7 ore pe noapte ar putea constitui reţeta succesului pentru persoanele care doresc să se menţină într-o formă fizică optimă, conform unui studiu realizat de cercetători canadieni. O perioadă mai mare sau mai mică de somn poate duce la acumularea kilogramelor în plus iar pe o perioadă mai lungă poate duce chiar la obezitate. Conform acestui studiu persoanele care dorm mai puţin de 7 ore pe noapte s-au îngrăşat cu aproximativ 2 kilograme în interval de 6 ani, iar cei care dorm mai mult de 7 ore pe noapte se îngraşă cu aproximativ cu 1,5 kilograme în acelaşi interval de timp. Astfel, o perioadă mai mare sau mai mică de somn decât perioada medie ideală de 7 ore, duce la apariţia anumitor modificări hormonale care stimulează pofta de mâncare.

citeste tot articolul
 
 

Înotul şi alte activităţi care se pot realiza în apă nu sunt periculoase pentru bolnavii cronici cu insuficienţă cardiacă, potrivit unui raport publicat în revista "Heart" şi citat de Reuters Health.

Dr. Jean-Paul Schmid de la spitalul Universitar Bern din Elveţia a precizat că nu trebuie să li se interzică bolnavilor cronici de inumă să înoate, deoarece această activitate nu este periculoasă pentru ei.

citeste tot articolul
 
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.