ARTICOLE DIN CATEGORIA "ministerul sanatatii"

Ministrul Sanatatii
In temeiul prevederilor Legii nr 100/1998, privind asistenta de sanatate publica, cu modificarile si completarile ulterioare;
Hotararii Guvernului nr. 168/2005 privind organizarea si functionarea Ministerului Sanatatii, cu modificarile si completarile ulterioare;
vazand Referatul de aprobare al Directiei de Sanatate Publica nr. /
emite prezentul
ORDIN:

citeste tot articolul
 
 

A. Principii generale
1. Retetele prescrise anterior datei de 17.10.2005 pentru afectiuni/boli cronice sunt valabile, la eliberare, 30 de zile de la data prescrierii.
2. Incepand din data de 17.10.2005 prescrierea se va face exclusiv pe formularele noi, medicii prescriptori fiind obligati sa completeze toate campurile de la pct.1, 2, 3 si 4 din formular.
3. Formularele de prescriptii medicale se completeaza in ordinea cronologica a consultatiilor.

citeste tot articolul
 
 
 
Prima pagina Pagina precedenta 1 2
 
Numar total articole: 8 | Acum se afiseaza articolele 7 - 8
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.