Cardio A hipertensiunea arterială este o afecțiune comună de sănătate care apare atunci când tensiunea arterială pe termen lung pune presiune pe pereții arterelor și poate duce la probleme de sănătate, cum ar fi atac de cord și hemoragie cerebrală din cauza tensiunii arteriale crescute.
Cardio A tensiunea arterială este determinată atât de cantitatea de sânge pe care o pompează inima, cât și de rezistența la fluxul sanguin în artere. Cu cât inima pompează mai mult sânge, cu atât arterele se îngustează, crescând tensiunea arterială. Tensiunea arterială este calculată în milimetri de mercur. www.CardioA.ro
Cardio A prospect – ingrediente active, formula de actiune inovatoare, compoziție
Este posibil să fi trăit cu hipertensiune arterială mulți ani fără a prezenta simptome. Hipertensiunea arterială necontrolată crește riscul de probleme grave de sănătate, cum ar fi atac de cord și accident vascular cerebral. Hipertensiunea arterială poate fi detectată foarte ușor și, atunci când este diagnosticată, puteți lua măsurile necesare pentru control.
La majoritatea adulților, hipertensiunea nu are o cauză identificabilă specifică. Tipul primar de hipertensiune arterială se dezvoltă de obicei de-a lungul anilor. La unii oameni este cauzată de o cauză de bază. Acest tip de hipertensiune arterială, numită hipertensiune secundară, apare brusc și provoacă mai multă hipertensiune decât hipertensiunea primară.
Riscul de hipertensiune arterială crește odată cu vârsta. Hipertensiunea arterială este frecventă la bărbații cu vârsta de până la 64 de ani. Hipertensiunea la femei apare de obicei după vârsta de 65 de ani. Hipertensiunea arterială este transmisă din generație în generație cu gene.
Cu cât cântăriți mai mult, cu atât este nevoie de mai mult sânge pentru a vă furniza țesuturile cu oxigen și substanțe nutritive. Cu cât este mai mare cantitatea de sânge care curge prin vasele de sânge, cu atât este mai mare presiunea asupra arterelor. Persoanele Inactive au o frecvență cardiacă mai mare. persoanele care sunt inactive tind să aibă ritm cardiac mai mare. www.CardioA.ro
Cardio A pareri – păreri reale, discutii forum, rezultate verificate
Cu cât ritmul cardiac este mai mare, cu atât inima funcționează mai greu cu fiecare contracție și cu atât exercită mai multă presiune asupra arterelor. Inactivitatea crește, de asemenea, riscul de a fi supraponderal. Fumatul și utilizarea tutunului vă cresc temporar tensiunea arterială, iar substanțele chimice din tutun afectează pereții arterelor.
Acest lucru poate duce la îngustarea arterelor și riscul de atac de cord. Fumatul pasiv poate crește, de asemenea, riscul de inimă. Consumul de prea multă sare în alimente poate crește tensiunea arterială. Potasiul ajută la echilibrarea ratei de sodiu din celule. Echilibrul de potasiu este important pentru sănătatea inimii.
Dacă nu obțineți suficient potasiu sau dacă pierdeți potasiu din cauza setei sau a altor boli, sodiul se poate acumula în sânge, ducând la creșterea tensiunii arteriale. Utilizarea prelungită a alcoolului vă poate afecta inima. Consumul de mai mult de o dată pe zi la femei și mai mult de două ori pe zi la bărbați poate afecta tensiunea arterială.
Dacă beți alcool, aveți grijă să îl utilizați la niveluri normale. La persoanele sănătoase, această sumă este o dată pe zi pentru femei și de două ori pe zi pentru bărbați. Prea mult stres poate provoca o creștere temporară a tensiunii arteriale. Obiceiurile legate de stres, cum ar fi supraalimentarea, consumul de tutun sau alcool, pot determina creșterea tensiunii arteriale și mai mult. www.CardioA.ro
Cardio A preț – cât costă, site oficial producător, farmacii România
Unele afecțiuni cronice, cum ar fi rinichii, diabetul și apneea de somn, pot crește, de asemenea, riscul de hipertensiune arterială. Deși hipertensiunea arterială este cea mai frecventă la adulți, poate fi, de asemenea, expusă riscului din când în când. La unii, hipertensiunea arterială poate apărea din cauza problemelor cu rinichii sau inima.
Cu toate acestea, unele obiceiuri proaste, cum ar fi dieta nesănătoasă și inactivitatea, cresc numărul de hipertensiune arterială. Unul dintre cele mai periculoase lucruri despre hipertensiune sau hipertensiune arterială este că nu știți că aveți hipertensiune arterială. De fapt, aproximativ o treime dintre persoanele cu hipertensiune arterială nu o cunosc.
Acest lucru se datorează faptului că hipertensiunea arterială nu prezintă simptome decât dacă este foarte severă. Controalele regulate sunt cel mai bun mod de a spune dacă tensiunea arterială este ridicată. De asemenea, puteți monitoriza tensiunea arterială acasă. Acest lucru este important mai ales dacă aveți o rudă apropiată cu hipertensiune arterială.
Presiunea excesivă asupra pereților arteriali ca urmare a hipertensiunii arteriale poate deteriora alte organe împreună cu vasele de sânge. Cu excepția cazului în care tensiunea arterială ridicată este controlată, riscul de a fi periculos crește. Hipertensiunea arterială poate provoca întărirea și îngroșarea arterelor, ducând la atac de cord și accident vascular cerebral. www.CardioA.ro
Cardio A – modul corect de administrare, dozaj, contraindicații
Pentru a pompa sânge împotriva presiunii ridicate din vene, inima trebuie să lucreze mai mult. Acest lucru face ca vasele camerei de pompare a inimii să se îngroașe. Mușchii îngroșați au dificultăți în pomparea sângelui pentru a satisface nevoile organismului, ceea ce provoacă insuficiență cardiacă.
Vă poate recomanda să luați măsurători ale tensiunii arteriale la domiciliu, pe lângă examinările pentru a diagnostica hipertensiunea. Monitoarele de tensiune arterială la domiciliu sunt ușor de găsit și ieftine, fără prescripție medicală. Cu toate acestea, măsurarea tensiunii arteriale la domiciliu nu înlocuiește o examinare. Utilizați un dispozitiv care funcționează bine și se potrivește brațului.
Arătați-l o dată pe an pentru a vă asigura că dispozitivul funcționează corect. Dispozitivele care măsoară tensiunea arterială de la încheietura mâinii sau degetul nu sunt recomandate, deoarece pot da rezultate inexacte. Această măsurare, care durează 24 de ore, confirmă dacă există hipertensiune arterială.
Cu acest dispozitiv, tensiunea arterială este măsurată la anumite intervale într-o perioadă de 24 de ore și schimbarea presiunii este observată pe tot parcursul zilei. Cu toate acestea, este posibil ca aceste dispozitive să nu fie disponibile în toate instituțiile de sănătate. Vă va recomanda depinde de valorile tensiunii arteriale și starea generală de sănătate.
În general, se recomandă utilizarea a două sau mai multe împreună. Uneori, metoda de încercare și eroare poate fi utilizată pentru a găsi dreptul. Acestea, numite și apă, vă ajută rinichii să elimine sodiul și apa din organism. Acestea sunt adesea utilizate în principal în hipertensiune arterială. Există diferite tipuri de diuretice. www.CardioA.ro