Cardio Life este necesară o presiune pentru a asigura circulația sângelui. Dacă această presiune este mai mare decât în mod normal, se numește hipertensiune arterială. Un alt nume folosit pentru hipertensiune arterială este tensiunea ridicată. La măsurarea tensiunii arteriale, se verifică 2 valori ale tensiunii arteriale. Tensiunea arterială diastolică tensiunea arterială sistolică.
Tensiunea arterială diastolică este tensiunea arterială măsurată în timpul contracției inimii, Cardio Life tensiunea arterială sistolică, în timp ce tensiunea arterială măsurată în timpul relaxării inimii este diastolică. Hipertensiunea arterială este atunci când atât tensiunea arterială sistolică, cât și cea diastolică sunt mai mari decât în mod normal. www.CardioLife.ro
Cardio Life prospect – ingrediente active, formula de actiune inovatoare, compoziție
Pentru diagnosticul hipertensiunii arteriale, este suficient ca una dintre presiunile arteriale diastolice și diastolice să fie mai mare decât în mod normal. Este important ca tensiunea arterială sistolică și diastolică să fie mai mare decât în mod normal. Această problemă nu trebuie uitată. Unii pacienți nu le pasă de tensiunea arterială diastolică ridicată; acest lucru este foarte greșit.
Hipertensiunea arterială este foarte frecventă. Hipertensiunea arterială este o problemă socială care provoacă dizabilități permanente și deces. Faptul că o parte substanțială a pacienților nu sunt conștienți de hipertensiune arterială crește importanța hipertensiunii arteriale. Hipertensiunea arterială poate duce la diverse accidente vasculare cerebrale renale, cardiace și vasculare și pierderea vederii.
Hipertensiunea arterială este mai frecventă în societățile cu sare ridicată consumption. In un studiu realizat în Turcia în 1993, au fost efectuate 4023 măsurători ale tensiunii arteriale. În acest studiu, tensiunea arterială diastolică a fost de 85 mm Hg la 36% dintre pacienți, iar tensiunea arterială sistolică a fost mai mare de 145 mm Hg la 20% dintre pacienți.
Peste vârsta de 70 de ani, frecvența hipertensiunii arteriale poate crește până la 30%. It nu trebuie uitat că măsurile luate pentru hipertensiunea arterială vor continua pe viață.Țesuturile care alcătuiesc organele din corpul nostru își îndeplinesc îndatoririle primind în mod regulat oxigen și substanțe nutritive prin inimă și sistemul vascular. Pentru continuitatea acestui proces, inima funcționează într-un ritm regulat.
Pompează sângele care vine de la atriu prin ventricule până la circulația mare și mică. Această pompare este simțită ca o pulsație în venele gâtului și încheieturii mâinii și ne lovește mâinile. Sângele curat expulzat din ventriculul stâng este dispersat în tot corpul cu presiune ridicată, iar ceea ce măsurăm ca tensiune arterială este presiunea acestui sânge în venă. www.CardioLife.ro
Cardio Life pareri – păreri reale, discutii forum, rezultate verificate
Acest sânge, care este distribuit pentru a satisface nevoile țesuturilor cu sistemul de circulație mare, este trecut prin plămâni cu ajutorul circulației mici pentru a fi curățat din nou după utilizare. Există două numere în măsurarea tensiunii arteriale.Numărul mai mare se numește presiune sistolică sau presiune sistolică. Această presiune este creată atunci când sângele din interiorul inimii este pompat în vene.
Această pompare este în jur de 70-100 pe minut, ca și rata pulsului. Între două pompe, mușchiul inimii se relaxează pentru a umple sângele, iar presiunea din venă scade în acest timp, aceasta se numește presiune diastolică sau presiune diastolică.O manșetă de cauciuc, în care aerul este pompat pentru a măsura tensiunea arterială, este înfășurată în jurul brațului deasupra cotului.
Când această manșetă este pompată, comprimă vasele de sânge curate atât de mult încât fluxul de sânge din ea se oprește și pulsul din încheietura mâinii dispare. Apoi, aerul din manșeta de cauciuc este eliberat treptat. Când presiunea aerului din manșetă scade și se egalizează cu presiunea creată de inimă în timpul pompării sângelui, se produce un sunet în această venă cu bătăile sângelui. Acest sunet, care apare cu fiecare bătaie a inimii, dă valoarea tensiunii arteriale sistolice.
Dacă verificăm vena încheieturii mâinii brațului a cărui tensiune arterială este măsurată, vom simți că pulsul a început la nivelul de presiune la care se aude acest sunet cu căști. Pe măsură ce aerul din manșetă continuă să fie evacuat, presiunea scade și se vede că sunetul auzit prin căști nu se mai aude la un moment dat. www.CardioLife.ro
Cardio Life preț – cât costă, site oficial producător, farmacii România
Aici presiunea este la nivelul la care sângele poate curge liber prin venă. Aceasta se numește presiune diastolică. Presiunea diastolică nu se găsește în venele încheieturii mâinii. Nivelurile tensiunii arteriale sunt citite cu manometre cu un ac în mijloc, înălțimea coloanei de mercur sau indicatori numerici ai dispozitivelor electronice.
Deși citirile sunt exprimate ca milimetri de coloană de mercur, ele sunt exprimate și în numere precum 13-15 de exemplu, 17 se poate spune în loc de 170 mmHg nivelurile tensiunii arteriale nu sunt fixate ca un cui într-un perete. Se schimbă constant mai mult sau mai puțin în funcție de timpul zilei și de situația oamenilor. Cifra de afaceri este cea mai mare pe timp de noapte și cea mai mică pe timp de noapte.
Nivelurile ridicate măsurate în clinicile de ambulatoriu din cauza emoției și a stresului pot fi mai mici dacă sunt măsurate la domiciliul aceleiași persoane. Prin urmare, este greșit să atribuiți imediat diferențele semnificative de tensiune arterială observate în câteva ore neglijenței măsurătorului sau defecțiunii dispozitivului.
Nivelurile normale ale tensiunii arteriale cresc odată cu vârsta. La persoanele în vârstă, tensiunea arterială tinde să crească. În schimb, cu cât tensiunea arterială este mai mare, cu atât durata de viață este mai scurtă. Limita tensiunii arteriale care afectează sănătatea a fost determinată. Această limită separă tensiunea arterială normală de hipertensiunea arterială. www.CardioLife.ro
Cardio Life – modul corect de administrare, dozaj, contraindicații
Dacă presiunea sistolică este sub 140 și presiunea diastolică este sub 90, se spune că este tensiune arterială normală. Dacă se constată că cel puțin două dintre tensiunea arterială măsurată de trei ori pe săptămână sunt peste 160/95, se poate face un diagnostic de hipertensiune arterială. Dacă aceste măsurători sunt adesea între 130-139 sistolice și 85-89 diastolice, se numește hipertensiune limită.
Acești oameni trebuie să-și verifice tensiunea arterială. Chiar și creșterile de 5 milimetri de mercur (mmHg) nu trebuie neglijate, deoarece au un efect asupra fluxului de viață și a lungimii life.As hipertensiunea arterială și iritabilitatea nu sunt paralele între ele, hipertensiunea arterială poate fi întâlnită la mulți oameni calmi și relaxați. Este greșit să credem că hipertensiunea arterială este specifică vârstnicilor.
Chiar și la vârsta de 3-5 ani, unele motive cauzează hipertensiune arterială. Deoarece tensiunea arterială în sine nu provoacă de obicei o plângere, nu poate fi diagnosticat. Cu toate acestea, după un timp, tulburările pe care le creează în diferitele noastre organe provoacă grave s. măsurarea tensiunii arteriale este una dintre măsurile luate împotriva s a persoanei. Tensiunea arterială este măsurată, în special pentru persoanele care au probleme cu tensiunea arterială.
Uneori știrile, evenimentele sau problemele modifică tensiunea arterială a persoanei, iar apoi această situație determină formarea tensiunii arteriale permanente la persoană. Persoanele cu tensiune arterială pacienții au uneori tensiune arterială scăzută și uneori hipertensiune arterială. Această situație, care afectează tensiunea arterială, pulsul și respirația, determină de fapt întregul corp să fie negativ affected.
By măsurarea tensiunii arteriale, se obțin informații despre în corpul persoanei. Adecvate și sunt aplicate în funcție de tensiunea arterială ridicată sau scăzută. Probleme ale tensiunii arteriale cauza majore în persoană. În timp ce o persoană poate leșina, în special la tensiune arterială scăzută, o persoană cu tensiune arterială crescută poate prezenta paralizie. www.CardioLife.ro