Diaprin este o tulburare de asimilare, utilizare și depozitare a zaharurilor furnizate de alimente. Acest lucru duce la un nivel ridicat de glucoză în sânge numit și glicemie aceasta se numește hiperglicemie .
Diaprin constau din lipide grăsimi, proteine proteine animale sau vegetale și carbohidrați zaharuri, amidon. Acestea sunt cele care furnizează cea mai mare parte a energiei de care organismul are nevoie pentru a funcționa, a trece prin intestin și apoi a se alătura fluxului sanguin. Când mâncăm, nivelul zahărului din sânge crește, carbohidrații sunt apoi transformați în principal în glucoză. Pancreasul simte creșterea zahărului din sânge. www.Diaprin.ro
Diaprin prospect – ingrediente active, formula de actiune inovatoare, compoziție
Celulele beta pancreatice, grupate în grupuri numite insule din Langerhans, secretă insulină. Insulina funcționează ca o cheie, permite glucozei să intre în celulele corpului în mușchi, în țesuturile grase și în ficat, unde va putea fi transformată și stocată. Glucoza scade apoi în sânge.
Un alt hormon, glucagonul, face posibilă eliberarea glucozei stocate în ficat, pe lângă mese, în timpul unei scăderi a energiei sau a unei scăderi a zahărului din sânge, echilibrul acestor hormoni face posibilă menținerea glicemiei stabile în organism. În diabet, acest sistem de reglementare nu funcționează .
Pentru a determina dacă a are diabet, se măsoară un nivel de zahăr din sânge într-un laborator de analiză. Diabetul este confirmat atunci când zahărul din sânge este egal sau mai mare de 1,26 g/l de două ori sau egal sau mai mare de 2 g/l în orice moment al zilei. Există în principal două tipuri de diabet: diabetul de tip 1 care afectează aproximativ 6% dintre diabetici și diabetul de tip 2 care afectează 92%. Celelalte tipuri de diabet se referă la restul de 2% (MODY, LADA sau diabet secundar anumitor luări .
Diabetul de tip 1, numit și diabet insulino-dependent, afectează aproximativ 10% dintre diabetici și se găsește de obicei la tineri: adolescenți sau adulți tineri. Simptomele sunt, în general, sete intensă, urină abundentă, pierdere rapidă în greutate. Acest diabet rezultă din dispariția celulelor beta din pancreas, ceea ce duce la o deficiență totală de insulină.
Organismul nu mai recunoaște aceste celule beta și le distruge celulele beta sunt distruse de anticorpi și celule imune, limfocite, făcute de organism se spune că diabetul de tip 1 este o autoimună. Glucoza care nu poate intra în celule revine în sânge. Nivelul de glucoză din sânge crește apoi. Diabetul de tip 2 apare de obicei la persoanele cu vârsta peste 40 de ani.
Cu toate acestea, primele cazuri de adolescenți și adulți tineri afectați apar în Franța. Excesul de greutate, obezitatea și lipsa activității fizice sunt cauza indicativă a diabetului de tip 2 la persoanele predispuse genetic. Mascată și nedureroasă, dezvoltarea diabetului de tip 2 poate trece neobservată mult timp se estimează că durează în medie 5 până la 10 ani între apariția primei hiperglicemii și diagnostic. www.Diaprin.ro
Diaprin pareri – păreri reale, discutii forum, rezultate verificate
În diabetul de tip 2, numit anterior non-insulino-dependent (DNID), procesul este diferit de cel al diabetului de tip 1.
Două anomalii sunt responsabile pentru hiperglicemie scopul în ambele tipuri de diabet este de a normaliza nivelul zahărului din sânge: nivelurile ridicate repetate și prelungite ale zahărului din sânge duc la deteriorarea pe termen lung a nervilor și a vaselor de sânge în tot corpul .
Acestea sunt complicațiile diabetului care pot duce la orbire, leziuni și leziuni ale membrelor inferioare, în special ale picioarelor, care pot duce la amputări, atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale, disfuncție erectilă sau insuficiență renală. Creșterea zahărului din sânge și oboseala determină uneori diabeticii mai expuși riscului de infecții cronice care uneori sunt dificil de vindecat.
Acestea pot fi infecții ale pielii, gingiilor, tractului respirator, vaginului sau vezicii urinare. Diabetul poate încetini, de asemenea, procesul, ceea ce poate provoca infecții încăpățânate la răni. Infecțiile piciorului sunt cele mai frecvente: diabetul provoacă pierderea sentimentului și deformarea osoasă a picioarelor, ceea ce promovează apariția leziunilor, care pot trece neobservate până când devin prea importante pentru a fi ignorate și, prin urmare, dificil de.
Un nou studiu publicat de Nature Communications aruncă o lumină asupra legăturilor complexe dintre diabet și leziunile cronice. În special, arată că întârzierea metabolismului insulinei la o persoană diabetică este una dintre cauzele principale ale întârzierii . Această tulburare metabolică afectează într-adevăr celulele pielii în contact cu fluxul sanguin.
Pentru milioane de oameni cu diabet zaharat din întreaga lume, leziunile cronice sunt o preocupare constantă. În diabet, o simplă tăietură sau zgârietură poate duce la complicații grave. Astfel, în Franța, peste 20.000 de diabetici cu răni sunt în fiecare an și aproape 8.000 vor avea un membru inferior amputat. Deoarece pielea diabetică nu se vindecă rapid, bacteriile pot coloniza țesutul deteriorat, ducând la un ulcer cronic, cea mai frecventă rană diabetică. www.Diaprin.ro
Diaprin preț – cât costă, site oficial producător, farmacii România
Ulcerele piciorului Diabetic sunt una dintre cele mai frecvente cauze ale amputării. Literatura de specialitate a documentat deja diverse procese prin care diabetul poate afecta rănile, cum ar fi rata de infecție, deteriorarea vaselor de sânge și pierderea senzației. Acest nou studiu contribuie la o mai bună înțelegere a acestor procese subiacente care afectează rănile la diabetici .
Aceste complicații pot fi cardiovasculare, cum ar fi accident vascular cerebral și infarct miocardic tulburări neuropatice, cum ar fi amorțeală, furnicături, pierderea senzației la nivelul membrelor probleme ale plăgii, care duc uneori la suprainfecția plăgii și, în cazuri severe, amputări; probleme renale , cum ar fi insuficiența renală și, în cazuri mai severe, necesitatea dializei sau a unui transplant de rinichi leziuni oftalmice, care provoacă tulburări de vedere precum glaucom, cataractă sau chiar orbire.
Dacă aveți prediabet, puteți lua acești pași pentru a preveni mai bine dezvoltarea acestuia în diabet. Promovați aceste alimente pentru a preveni mai bine prediabetul și diabetul. De asemenea, puteți face alegeri alimentare care vă vor proteja mai bine împotriva rezistenței la insulină. Obiectivul dvs. principal va fi să mâncați alimente care digeră încet și sunt bogate în fibre, ceea ce vă va regla glicemia și, prin urmare, insulina.
Al doilea va fi înlocuirea grăsimilor saturate și trans cu grăsimi nesaturate furnizate de alimente precum pește, nuci și ulei de măsline, care ar putea avea ca efect creșterea sensibilității celulelor la insulină. . Recunoașteți principalele simptome ale diabetului
Deși la început simptomele diabetului sunt destul de subtile, putem detecta încă unele dintre ele. www.Diaprin.ro
Diaprin- modul corect de administrare, dozaj, contraindicații
Ele devin mai evidente pe măsură ce progresează. Iată câteva dintre simptomele pe care ar trebui să le urmăriți mai atent setea excesivă.
Apetit crescut urinare frecventă obosit vedere încețoșată infecții frecvente furnicături în mâini și picioare disfuncție sexuală. Cea mai importantă regulă în diabetul de tip 2 este de a urma o dietă corectă și exerciții fizice.
Este necesar să se adreseze unui specialist care poate identifica dieta potrivită, potrivită pentru caracteristicile persoanei cu diabet zaharat. Dieta și exercițiile fizice sunt două activități combinate care ajută la controlul greutății și la scăderea zahărului din sânge.
Dacă acest lucru nu este suficient, specialistul poate combina, de asemenea, o dietă cu utilizarea numitelor hipoglicemiante orale, capabile să scadă nivelul glicemic și să crească cantitatea de insulină produsă spontan sau eficacitatea acesteia asupra organismului. www.Diaprin.ro