Glucosol stabilă este una dintre pietrele de temelie ale sănătății și bunăstării noastre, Ce este important de știut despre zahărul din sânge, care sunt efectele sale asupra sănătății și care sunt soluțiile pentru glicemia ridicată și diabetul de tip 2, biologul și educatorul Mirjam Prints a explicat în prelegerea zahărul din sânge de ce este important.
Pentru ca o persoană să se simtă bine în general, este nevoie de bunăstare fizică-echilibru biochimic și fizic, care se mai numește homeostazie sau echilibru fiziologic Glucosol. Organizația Mondială a Sănătății definiția Sănătății afirmă că sănătatea este o stare de bunăstare fizică, mentală și socială completă și nu doar absența sau a infirmității dar bunăstarea mentală și socială nu este posibilă fără bunăstarea fizică. www.Glucosol.ro
Glucosol prospect – ingrediente active, formula de actiune inovatoare, compoziție
Ce afectează nivelul zahărului din sânge în organism Așa cum suntem afectați de stresul oxidativ și de inflamația cronică, nivelul zahărului din sânge este una dintre pietrele de temelie ale sănătății și bunăstării noastre. Mirjam Prints subliniază că există intervale foarte mici în corpul nostru în care parametrii chimici și fizici trebuie să fie în echilibru – pentru ca organismul să se simtă bine și pentru ca o persoană să funcționeze normal, indicatorii de zahăr din sânge trebuie să fie, de asemenea, într-un anumit interval.
Cu toate acestea, la fel cum intervalul normal de temperatură corporală al fiecărei persoane este ușor diferit, așa-numiții indicatori normali ai zahărului din sânge sunt, de asemenea, ușor diferiți pentru fiecare persoană. Zahărul din sânge se referă la cantitatea de glucoză dizolvată în sânge, care este utilizată în principal de celulele corpului pentru a produce energie. Pentru organism, glucoza este sursa principală de energie, adică cel mai simplu mod de a produce energia necesară creierul folosește aprox. 130 g glucoză pe zi.
Cu toate acestea, consumul de glucoză trebuie să fie echilibrat și este important să știm că, pe lângă ceea ce mâncăm, zahărul din sânge depinde și de cât de bine îl pot primi celulele. Glicemia este afectată de cantitatea de glucoză din alimente, viteza de absorbție a glucozei, capacitatea pancreasului de a produce insulină, eficacitatea acțiunii insulinei, precum și activitatea fizică a unei persoane, lipsa apei, diverse medicamente, leziuni, stres și modificări hormonale în organism de exemplu, după menopauză, nevoia femeilor de zahăr scade și grăsimi și proteine nevoia este în creștere. www.Glucosol.ro
Glucosol pareri – păreri reale, discutii forum, rezultate verificate
Zahăr, carbohidrați și amidon Carbohidrații sunt biomolecule compuse din atomi de carbon, hidrogen și oxigen. Carbohidrații sunt împărțiți în zaharuri simple sau monozaharide glucoză, fructoză în zaharuri adăugate sau polizaharide amidon, chitină, celuloză și oligozaharide lactoză, zaharoză zahăr de masă. Carbohidrații sunt necesari pentru producerea de energie și ca componentă structurală în corpul oamenilor, dar și desigur plante și animale; se absorb foarte repede 1 g furnizează 4 kcal de energie.
Cea mai mare parte a glucozei din alimente provine din amidon amidonul este format din molecule de glucoză, Amidonul este împărțit în amidon cu digestie lentă, cu digestie rapidă și rezistent: acest lucru arată cât de repede moleculele de glucoză din amidon ajung în sânge și cresc nivelul zahărului din sânge. Amidonul digerat încet oferă o senzație de plenitudine de lungă durată și furnizează organismului energie pentru o perioadă mai lungă de timp.
Amidonul cu digestie rapidă crește brusc nivelul de insulină, ceea ce duce la o senzație de foame: o mulțime de insulină transportă glucoza primită în celule atât de repede încât zahărul din sânge scade sub normal și organismul primește un semnal că nu există suficientă energie și necesită alimente noi. Absorbabilitatea amidonului este afectată de metodele de producție căldură, umiditate și presiune utilizate în timpul producției.
Este important să știți că cu cât amidonul este procesat mai mult și mai mult, cu atât este mai probabil ca amidonul digerabil încet să se transforme în amidonuri digerabile ultra-rapide. Absorbția amidonului este, de asemenea, afectată de proporția de grăsimi și fibre – de exemplu, chipsurile de cartofi foarte procesate au multe grăsimi și puțini carbohidrați, iar atunci când sunt consumate împreună, glucoza este absorbită rapid în sânge. www.Glucosol.ro
Glucosol preț – cât costă, site oficial producător, farmacii România
Temperatură foarte ridicată, sosul de roșii adaugă umiditate, iar brânza adaugă grăsime – studiile au arătat că pizza crește nivelul zahărului din sânge foarte repede, foarte intens și mult timp. De îndată ce nivelul zahărului din sânge scade, organismul începe imediat să ceară un nou combustibil care să ofere stabilitate zahărului din sânge. Amidonul cu absorbție rapidă se găsește în alimente foarte procesate, cum ar fi produse de patiserie.
Cereale pentru micul dejun, pâine albă fursecuri în general, orez alb gătit în special orez sushi, care crește glicemia foarte repede, cartofi prăjiți și chipsuri de cartofi de exemplu, cartofii prăjiți dulci sunt mai sănătoși din punct de vedere al creșterii glicemiei datorită conținutului ridicat de fibre. Sursele de amidon cu absorbție lentă sunt cerealele integrale, nucile și semințele, leguminoasele.
Pastele paste care au fost gătite o dată și apoi răcite, dar nu trebuie reîncălzite de exemplu. într-un cuptor cu microunde funcționează deosebit de bine, deoarece atunci se formează substanțe. Ca bază pentru producerea de butirat sare sau ester al acidului butanoic și acizi grași cu lanț scurt, care sunt una dintre puținele grăsimi pe care creierul le poate folosi pentru energie pe lângă glucoză. www.Glucosol.ro
Glucosol – modul corect de administrare, dozaj, contraindicații
Acizii grași cu lanț scurt sunt alimente pentru țesuturile epiteliale ale intestinelor noastre și pot ajuta la reducerea riscului de intestinal. Este important să știți că nu există alimente care să conțină doar carbohidrați absorbiți lent și doar amidon rezistent. Fiecare aliment conține ambele nu toți oamenii reacționează la amidonul rezistent în același mod și concentrația acidului stomacal este diferită cantitatea noastră de amilază enzimă digestivă care descompune amidonul în maltoză.
Care maltază se descompune în glucoză și cantitatea altor enzime digestive sunt diferite, amidonul rezistent afectează diferit bacteriile intestinale. Ceea ce face o persoană gazoasă este mâncarea perfectă a altei persoane! Sursele de amidon rezistent sunt ovăzul din cereale integrale, orezul fiert și apoi răcit și pastele, cartofii, orzul, leguminoasele, bananele verzi. Dar ce se întâmplă dacă organismul nu poate obține deloc zahăr sau dacă o persoană a decis, de exemplu, să urmeze o dietă săracă în carbohidrați pentru pierderea în greutate.
În condiții speciale când organismului nu i se administrează deloc zahăr, ficatul începe să producă corpuri cetonice. Ficatul nu le poate folosi singur și rămâne într o stare de deficiență energetică-în acest proces se produce acetonă, care este expirată prin plămâni diabeticii miros de acetonă din gură. Pentru ca zahărul să ajungă la celule, este nevoie de insulină. Insulina este un hormon produs de pancreas funcționează cu un hormon numit glucagon pentru a deschide canalele de glucoză ale celulelor și a lăsa glucoza în celule.
Cu cât organismul are mai multă insulină, cu atât glucoza este mai rapidă și mai eficientă din sânge. Pre-diabetul este o etapă în care controlul zahărului din sânge este deja mai rău, dar diagnosticul de diabet de tip 2 nu poate fi pus încă – nu există simptome. Diabetul de tip 1 reprezintă 5-10% din cazurile de diabet. Poate fi genetic și / sau autoimun. NB! Uneori, o reacție autoimună apare chiar și într-un organism foarte prost tratat, când diabetul de tip 2 poate progresa la diabetul de tip 1! Pancreasul nu mai produce insulină, nu există. www.Glucosol.ro