Vitamina B17 - previne si trateaza cancerul

31 Ianuarie 2012
 

După cum am scris în ultimul articol dedicat pancreasului, teoria trophoblast îi atribuie funcţia de a ţine în frâu procesul necontrolat de înmulţire a celulelor în corpul uman, adică cancerul. Ce se întâmplă atunci când pancreasul nu funcţionează normal si nu poate lupta efectiv cu celulele cancerigene? Are natura si pentru astfel de cazuri o solutie? Pentru cei ce cred în teoria trophoblast a cancerului răspunsul este simplu si … pozitiv: DA!


Soluţia este asa-numita Vitamină B17, cunoscută si sub denumirea de Amygdalin sau Laetril. Nu încercaţi să găsiţi în cărţile de medicină informatii despre această vitamină. De ce? Fiindcă nu este recunoscută de medicina oficială… De ce? Bună întrebare…


Si totusi, cum poate Vitamina B17 lupta împotriva cancerului? Autorul cărţii “O lume fără cancer”, G. Edward Griffin explică acest fenomen. Molecula Vitaminei B17 este compusă din două componente, o aldehidă benzoică (benzaldehida) si o cianură. Dacă despre aldehida benzoică, probabil, puţini au auzit, despre cianură cred că majoritatea au citit măcar câte ceva. Privite aparte cele două substanţe sunt foarte toxice, în componenţa Vitaminei B17 devin însă inofensive. Astfel de exemple în natură se întâlnesc destul de des. De exemplu clorul (Cl) este toxic în formă pură, dar este inofensiv în sarea de bucătărie (NaCl).


Până în prezent se cunoaste numai o singură substanţă ce poate dezbina Vitamina B17 în cele două componente ale sale. Aceasta substanţă este o enzimă si se numeşte Beta-Glucosidase. Conform lui Griffin în majoritatea celulelor corpului (excepţie făcând organe ca splina, ficatul si glandele endocrine) această enzimă se găseste în cantităţi foarte mici, dar abundă în celulele si ţesuturile cancerigene. Ca consecinţă Vitamina B17 este foarte efectiv descompusă în componentele sale anume în regiunile afectate de cancer si cu mult mai neefectiv în restul corpului. Astfel ţesuturile cancerigene au un conţinut foarte mare de cianură si aldehidă benzoică în vecinătatea lor. Si ce fac? Exact! Mor!

Deci conform acestei teorii, Vitamina B17 este, de fapt, miracolul căutat de medicină de sute de ani: o posibilitate de a distruge celulele cancerigene fără a dăuna tesuturilor sănătoase. Acestea din urmă conţin totusi o cantitate mică de Beta-Glucosidase, ceea ce ar însemna că Vitamina B17 poate distruge latent si ţesuturile neafectate de cancer, mai ales organele amintite mai sus (splina, ficatul si glandele endocrine), care conţin cantităţi importante de Beta-Glucosidase.


De ce totusi celulele sănătoase splina, ficatul si glandele endocrine nu sunt atacate de Vitamina B17 + Beta-Glucosidase? Fiindcă, conform aceluiasi Griffin, în celulele sănătoase se află o cantitate mare a unei alte enzime cu denumirea de Rhodanese, care are proprietatea de a neutraliza cianura si aldehida benzoică si a le transforma din substanţe nocive in substanţe necesare celulelor. Această enzimă “protectoare” se află în cantităţi foarte mici în ţesuturile cancerigene, deci ele nu pot fi protejate.


Concluzionând putem afirma că, pe de o parte, trophoblastul stă la baza vieţii, fiind necesar si indispensabil în primele săptămâni ale unei sarcini. Pe de altă parte, nu trebuie să iasă de sub control, fiindcă riscă să se transforme în ceea ce numim noi “cancer”. Pancreasul are funcţia de a regla trophoblastul prin intermediul enzimelor pe care le generează. Dacă totusi pancreasul nu se poate isprăvi cu această funcţie, există o a doua redută, care se numeşte Vitamina B17. Această vitamină este compusa din două componente care, privite aparte, sunt foarte toxice, dar în componenţa Vitaminei B17 devenind inofensive. Ţesuturile cancerigene, trophoblastul, conţin o cantitate mare de Beta-Glucosidase care desface Vitamina B17 în componentele sale iniţiale si astfel intoxicându-le. Celulele sănătoase, pe de altă parte, conţin de asemenea Beta-Glucosidase, dar in cantităţi mult mai mici. Plus la aceasta, ele mai conţin o altă enzimă, Rhodanese, care are funcţia de a neutraliza substantele toxice generate la descompunerea Vitaminei B17. Rhodanese însă se află in ţesuturile cancerigene în cantităţi mici, efectul toxic al componentelor Vitaminei B17 neputând fi stopat. 


Sursa:  www.invata-in.eu 

 
Clasificare articol: Boli si afectiuni
Vezi articole din categoria: Boli si afectiuni
Vezi stiri din categoria: Boli si afectiuni
 

Comentarii

Momentan nu exista comentarii adaugate. Fii primul! :)
Folositi formularul de mai jos pentru a trimite un comentariu.


Nume: *

E-mail: *

Comentariul tau: *Captcha* In cazul in care nu puteti citi codul,
click pe imagine pentru a genera un nou cod!
Codul trebuie introdus cu MAJUSCULE!


Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.