ORDIN pentru aprobarea Regulilor de buna practica de preparare a medicamentelor magistrale, oficinale si homeopate

14 Septembrie 2007
 

Avand in vedere:
Prevederile Ordonantei de Urgenta nr. 152/1999 privind produsele medicamentoase de uz uman, aprobata prin Legea nr. 336/2002 cu modificarile si completarile ulterioare;
Vazand Referatul de aprobare al Directiei Generale Farmaceutica si Aparatura Medicala nr. ………;
In temeiul Hotararii de Guvern nr. 168 / 9.03.2005 privind organizarea si functionarea Ministerului Sanatatii, cu modificarile si completarile ulterioare,

Ministrul sanatatii emite urmatorul ordin:


Art.1. – Se aproba Regulile de buna practica de preparare a medicamentelor magistrale, oficinale si homeopate, prevazute in ANEXA care face parte integranta din prezentul ordin.
Art.2. – Directia Generala Farmaceutica si Aparatura Medicala, farmaciile cu circuit inchis sau deschis vor aduce la indeplinire prevederile prezentului ordin.
Art.3. – Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

MINISTRUL SANATATII,

EUGEN NICOLAESCU

 
Clasificare articol: Ministerul Sanatatii
Vezi articole din categoria: Ministerul Sanatatii
Vezi stiri din categoria: Ministerul Sanatatii
 

Comentarii

Momentan nu exista comentarii adaugate. Fii primul! :)
Folositi formularul de mai jos pentru a trimite un comentariu.


Nume: *

E-mail: *

Comentariul tau: *Captcha* In cazul in care nu puteti citi codul,
click pe imagine pentru a genera un nou cod!
Codul trebuie introdus cu MAJUSCULE!


Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.