Astenia de primavara? Un oaspete in trecere...

22 Mai 2012
 

Se pare că am reuşit să supravieţuim iernii, deşi luna februarie a fost puţin cam lungă şi a fost exagerat de frig.

Dispoziţia noastră a fost destul de încercată pe timpul iernii, sistemul nostru imunitar a fost şi el încercat de epidemia de gripă care a afectat multe persoane, în timp ce rezervele noastre de vitamine şi minerale s-au diminuat serios. Dar, în sfârşit, a sosit primăvara şi totodată timpul pentru a ne revigora puterile de autovindecare. În acest sens, CaliVita ne oferă pe tavă posibilităţi care de care mai bune.

În cadrul programului de reînnoire de primăvară scopul este restabilirea sănătăţii slăbite, detoxificarea şi purificarea internă şi externă a organismului, precum şi reîncărcarea rezervelor de energie.

Pe lângă respectarea regulilor generale ale detoxificării de primăvară, eficienţa acesteia creşte prin consumul suplimentelor Ocean 21 sau Spirulina Chlorella PLUS. Ambele au un conţinut bogat de alge, din rândul acestora evidenţiindu-se efectul benefic al algei spirulina.

De fapt, spirulina este un mic „pachet de energie”. Este extrem de bogată în proteine cu absorbţie rapidă şi valoare biologică mare şi conţine opt dintre aminoacizii esenţiali. În plus, de o mare valoare sunt mineralele şi oligoelementele din compoziţia sa, dar mai conţine şi numeroase vitamine importante, clorofilă şi carotenoide.

Fiecare celulă a organismului nostru are nevoie de energie, la care poate accede prin arderea proteinelor, grăsimilor şi a carbohidraţilor obţinuţi din alimente.

Însă în urma acestui proces rezultă, ca produse „colaterale” şi substanţe chimice deosebit de puternice, cu efecte oxidante – radicalii liberi- care lezează celulele. În organism, formarea radicalilor liberi este accelerată, printre altele, de fumat, radiaţii, poluarea aerului, consumul anumitor medicamente, practicarea intensivă a sportului, precum şi de procesele inflamatorii din organism.

La anihilarea radicalilor liberi ajută antioxidanţii, care sunt, de asemenea, utili în combaterea oboselii (asteniei) de primăvară. ZenThonic este un antioxidant deosebit sub forma unui lichid gustos, care poartă în sine puterea Pământului şi a Soarelui. În schimb, Xantho Plus ne oferă cei mai buni antioxidanţi de origine vegetală.

Merită să ne susţinem organismul şi energetic prin consumul coenzimei Q10. Consumul sistematic de Super CoQ10 Plus ne împrospătează psihic şi fizic. Pe lângă aceasta, Q10 contribuie la protecţia celulelor şi prin anihilarea radicalilor liberi. Persoanele care au probleme de absorbţie sau care doresc obţinerea unui efect mai rapid, pot încerca consumul de Sublingual CoQ10, care se prezintă sub formă de tablete ce conţin 30 mg de coenzima Q10.

După toate acestea, mai trebuie doar să alegem multivitaminele adecvate nouă, pentru a suplini carenţele pe care le avem, şi deja putem să ne prezentăm în formă şi împrospătaţi la programele verii care se apropie. Celor care îşi cunosc grupa sanguină, le recomandăm cu tărie multivitaminele adecvate grupei sanguine. La alcătuirea compoziţiei acestora, fabricantul a avut în vedere caracteristicile specifice fiecărei grupe sanguine şi a adăugat chiar şi unele extracte de plante, în selectarea cărora a pus accentul pe efectele lor benefice în combaterea anumitor afecţiuni ce pot avea o frecvenţă mai mare la grupele sanguine respective.

Dacă veţi ţine seama de toate sfaturile date în rândurile de mai sus, oboseala de primăvară va fi doar un oaspete în trecere de care foarte curând nici nu vă veţi mai aminti ! 

Sursa: Calivita

 
Clasificare articol: Sanatate
Vezi articole din categoria: Sanatate
Vezi stiri din categoria: Sanatate
 

Comentarii

Momentan nu exista comentarii adaugate. Fii primul! :)
Folositi formularul de mai jos pentru a trimite un comentariu.


Nume: *

E-mail: *

Comentariul tau: *Captcha* In cazul in care nu puteti citi codul,
click pe imagine pentru a genera un nou cod!
Codul trebuie introdus cu MAJUSCULE!


Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.