Nano Flex unui mușchi înseamnă deteriorarea fibrelor musculare aproape orice mușchi poate fi întins, ceea ce la rândul său provoacă durere unul dintre factorii de risc importanți care cauzează leziuni este cu siguranță pregătirea insuficientă sau încălzirea. Când alergați, mergeți cu bicicleta, cu rolele, înotați sau participați la sporturi de echipă, grupele musculare corespunzătoare trebuie mai întâi încălzite.
De asemenea, acordați atenție momentului în care rămâneți fără energie și continuați activitatea vă provoacă disconfort. În caz de oboseală musculară, mecanismele de protecție sunt activate Nano Flex, ceea ce crește probabilitatea de rănire. Leziunile sportive sunt de obicei ușoare sau moderate ca severitate Cele mai frecvente leziuni moderate sunt durerea musculară și tulpina musculară. www.NanoFlex.ro
Nano Flex prospect – compoziție, formula de acțiune, beneficii
Astfel de leziuni pot fi tratate acasă, dar organismului ar trebui să i se acorde cu siguranță suficient timp pentru a se vindeca. Sportivii suferă adesea de dureri musculare. Durerea apare după un anumit efort din cauza micro-leziunilor fasciei din cauza sportului prea intens sau a creșterii prea bruște a intensității sportului. Pentru a preveni leziunile, mai presus de toate, intensitatea sportului ar trebui crescută pas cu pas, dar anumite dureri musculare probabil nu pot fi evitate în niciun caz. În ciuda lipsei de dovezi științifice, se recomandă răcirea corpului sau a anumitor părți ale corpului după sport pentru a preveni problemele.
Pentru aceasta, corpul sau partea corespunzătoare a corpului este scufundată în apă rece (timp de 6-10minute în apă de 15 grade). Terapia la rece și masajul ajută, de asemenea, la ameliorarea problemelor deja stabilite. Nu trebuie să încetați să vă exercitați temporar, trebuie doar să vă schimbați obiceiurile de exercițiu în funcție de abilitățile dvs. În caz de încordare musculară la rece trebuie început cât mai curând posibil, iar apoi mușchiul trebuie tensionat optim, antrenându-se până la limita durerii, dar nu mai mult, în zilele următoare.
Studii recente au arătat că odihna absolută recomandată în trecut nu ajută mușchii să se recupereze Dacă observați umflături severe, zona rănită pare neobișnuită sau dacă aveți dureri chinuitoare, solicitați imediat asistență medicală, deoarece mușchiul poate fi rupt. În următoarele cazuri, trebuie să consultați imediat un medic: osul pare a fi îndoit sau se mișcă într-o direcție neobișnuită; zona rănită este extrem de dureroasă chiar și cu o atingere blândă; observați umflături sau o schimbare a culorii pielii și starea nu se îmbunătățește în câteva zile. www.NanoFlex.ro
Nano Flex pareri – păreri reale utilizatori, discutii forum, rezultate verificate
Leziunile sportive pot face viața unui sportiv foarte mizerabilă, deci este important să faceți tot posibilul pentru a le preveni, deși uneori leziunile sunt pur și simplu inevitabile. Orice activitate sportivă este bună pentru corpul tău, dar exagerarea poate provoca dureri neașteptate sau chiar răni. Durerea musculară care apare la o zi sau două după exercițiu a fost probabil experimentată de toată lumea. Unii simt dureri musculare o zi mai târziu, alții a doua zi după, în ambele cazuri, este un fenomen normal.
Ce este durerea musculară post-exercițiu Durerea musculară este adesea însoțită de sensibilitate și rigiditate. Sensibilitatea în mușchi crește atunci când mușchiul este întins, încordat sau exercitat presiune, dar nu și atunci când mușchiul este în repaus. Ce cauzează durerile musculare Mecanismul durerii musculare post-exercițiu nu este încă pe deplin înțeles, dar se crede că cauza constă în microtraumele din mușchii care au apărut în timpul exercițiului. Microtraumele apar în timpul antrenamentului, în special atunci când se efectuează mișcări excentrice.
Excentric, adică cedând în timpul încărcării, mușchiul este întins, capetele mușchilor par să se îndepărteze unul de celălalt. Luați, de exemplu, un exercițiu pentru biceps sau mușchiul biceps al brațului superior faza excentrică este atunci când greutatea se mișcă înapoi în jos la umăr, subliniind astfel faza mai dificilă a exercițiului. Ce nu provoacă dureri musculare Durerea musculară după antrenament nu este cauzată de acidul lactic. Acidul Lactic este un produs secundar care dispare în aproximativ o oră după exercițiu. www.NanoFlex.ro
Nano Flex preț – autentic în România, de unde se poate cumpăra, site oficial producător
Chiar și exercițiile viguroase nu provoacă dureri musculare Durerea musculară apare atunci când corpul este introdus într-un nou exercițiu, un nou antrenament, o nouă sarcină, adică exerciții cu care corpul nu este obișnuit. Durerea musculară nu va mai apărea atunci când corpul este deja obișnuit cu acest exercițiu. Cum să preveniți durerile musculare Și ce ajută la durerile musculare Dacă durerea musculară este foarte puternică a doua zi sau a doua zi după aceea, indică faptul că ați făcut exerciții fizice cu prea multă sarcină și asta nu corespunde pregătirii dumneavoastră.
Ca un adevărat începător, nu este posibil să preveniți durerile musculare, dar ar trebui să vă antrenați în funcție de pregătirea dvs. O încălzire adecvată înainte de exercițiu și întinderea la sfârșitul exercițiului ajută, de asemenea, la prevenirea durerilor musculare. Chiar și cei cu experiență experimentează dureri musculare din când în când-mai ales atunci când a existat o pauză mai lungă în antrenament. În acest caz, este necesar să se evite imediat maximă.
Conform înțelegerii comune, dacă aveți dureri musculare, trebuie să vă exercitați imediat, dar acest lucru nu este corect. Deoarece acestea sunt traume în mușchi, merită să oferiți corpului o pauză pentru a se recupera. Cel mai bun mod de a scăpa de durerile musculare este exercițiul aerob foarte ușor, cum ar fi mersul pe jos. Când se exercită prea mult, acidul lactic este produs în mușchi, ceea ce îi face destul de dureroși și sensibili, uneori timp de câteva zile. Deși nu provoacă daune pe termen lung, durerea cauzată de acidul lactic poate face viața de zi cu zi destul de dificilă. www.NanoFlex.ro
Nano Flex – cum se aplică corect, dozaj, contraindicații
Cu toate acestea, este posibil să scăpați mai repede de acidul lactic acumulat în mușchi, să consumați lichide Fluidul trebuie băut atât înainte, cât și după antrenamentul activ și chiar în timpul acestuia. Acest lucru ajută la prevenirea acumulării acidului lactic în mușchi și îl elimină mai repede din corp cu urină. Ai putea bea opt pahare de apă pe zi. Odihnește-te între antrenamente Permiteți corpului să se odihnească și să se recupereze suficient înainte de a intra în următorul antrenament.
Acest lucru creează o oportunitate pentru organism de a descompune în mod corespunzător excesul de acid lactic din mușchi. Luați o odihnă completă de la antrenament cel puțin o zi pe săptămână. Respirați corect sportivii care practică exerciții de respirație îmbunătățesc rezultatele fără a crește cantitatea de acid lactic să respirați adânc, adică respirați lung înăuntru și în afară. Practicați exerciții de respirație în timpul antrenamentului și, de asemenea, în alte momente – ajută la o mai bună aprovizionare a mușchilor cu oxigen, încetinind depunerea acidului lactic și ajutând la îndepărtarea reziduurilor sale din mușchi.
Exerciții de încălzire și întindere Înainte și după antrenament, faceți cel puțin câteva minute de exerciții de încălzire și întindere. Întinderea ajută la stimularea circulației sângelui, crește flexibilitatea și ameliorează tensiunea și, de asemenea, ajută la oxigenarea mușchilor, ceea ce ajută la prevenirea acidului lactic și la eliminarea mai rapidă a excesului de acid lactic. Consumați suficient magneziu Magneziul ajută la prevenirea durerilor musculare și a crampelor care pot însoți acumularea de acid lactic. De asemenea, ajută mușchii să producă energie uniform, astfel încât să obțină suficient oxigen în orice moment în timpul exercițiilor fizice. www.NanoFlex.ro