Natural Slimin relația pe care o au mulți oameni cu nutriția este influențată de greutate sau de modul în care te uiți în oglindă dimineața … E o relație complicată. Este aproape întotdeauna greșit. În schimb, cred că este mai bine să vorbim despre nutriție decât despre mâncare.
Natural Slimin mă interesează aspectul fiziologic la fel de mult ca și cel psihologic. Tocmai pentru că observ că relația cu ceea ce mâncăm este complicată și provoacă probleme în cascadă în viața emoțională și în sfera profesională. www.NaturalSlimin.ro
Natural Slimin prospect – ingrediente active, formula de actiune inovatoare, compoziție
Această relație este declinată într-o reprezentare falsă a nutriției . Pe de o parte, o dietă echilibrată, normală, pe de altă parte, diete specifice care vizează în principal pierderea în greutate, care găsesc mult mai mult ecou la televizor, reviste și social media.
Este clar că este ceva în neregulă cu trecerea excepției de la regulă, dar este un mecanism care nu este deloc surprinzător. Dacă alimentația echilibrată poate fi folosită ca preventivă, atunci de ce sunt propuse diete foarte drastice (cum ar fi cele care implică o dietă practic fără grăsimi ) care se îndepărtează de ideea unei diete echilibrate ? Și ce rămâne din natura preventivă a nutriției , dacă zdrobim un macronutrient doar pentru a promova pierderea momentană în greutate?
Dacă sunteți interesat de aceste subiecte , vă sugerez să aruncați o privire la cursul meu video gratuit „Boost your health”, unde vă explic cum să aplicați cele mai bune strategii științifice pentru a preveni, a vă stimula sănătatea și a vă schimba obiceiurile zilnice.
De zeci de ani, grăsimile au fost puse pe doc pentru apariția cardiovasculară și a obezității prezente în societățile de consum, începând – așa cum se întâmplă adesea în aceste cazuri – din studiile publicate în Statele Unite ale Americii. Asocierea dintre gătitul gras și depozitele de grăsime din corpul nostru a favorizat practic această observație simplistă. www.NaturalSlimin.ro
Natural Slimin pareri – păreri reale, discutii forum, rezultate verificate
În deceniile următoare și până în prezent, această opinie s-a schimbat radical, din două motive: știința nutriției a devenit de fapt un domeniu important de studiu, care a produs cercetări, publicații de mare valoare care au ajuns la tabelele care contează (diferitele agenții și administrații naționale și internaționale).
Studiile care condamnau grăsimile nu erau pe deplin transparente, deoarece aveau scopul de a nu da vina pe rolul zaharurilor, mai exploatabile din punct de vedere comercial (gândiți-vă doar la capacitatea de penetrare a produselor precum băuturile carbogazoase). Astăzi, din fericire, rolul grăsimilor nu mai este diminuat, care, ca orice macronutrient, ar trebui să fie prezent în planul tău alimentar.
După cum știți, multe dintre vitamine sunt solubile în grăsimi, ceea ce înseamnă că pot fi absorbite numai datorită lipidelor. Am explicat deja diferența dintre acizii grași saturați și nesaturați pe care aș recomanda-o pentru informații suplimentare. Colesterolul este, de asemenea, o grăsime destul de cunoscută, care joacă un rol important în fiziologia noastră.
Metabolismul corpului nostru, în linii mari, este procesul prin care organismul folosește alimentele pentru a asimila energia și a o trimite celulelor sub formă de nutrienți. În acest schimb, există multe deșeuri, dar și „butoaie” de energie care nu vor fi utilizate în acest moment. www.NaturalSlimin.ro
Natural Slimin preț – cât costă, site oficial producător, farmacii România
Rezervele de grăsime sunt create tocmai din aceste butoaie care nu sunt exploatate deoarece sunt excesive în comparație cu consumul actual de energie. Din acest motiv vorbim de un „deficit caloric” în cazul dietelor de slăbire și atragem imediat atenția asupra faptului că grăsimea, din punct de vedere al caloriilor, „cântărește” mult mai mult decât alți macronutrienți.
După cum îmi imaginez că veți ști, totuși, realitatea este cu totul altceva. Corpul nostru își construiește rezervele de grăsime pornind de la toți macronutrienții. Primești proteine suplimentare? Rezervele de grăsime cresc. Luați mai mult zahăr decât aveți nevoie? Ghici ce se întâmplă…
Acest lucru nu înseamnă că trebuie să mănânci grăsime din abundență, mai degrabă trebuie doar să mănânci cele utile și nu în cantități excesive. Dar același argument – dacă vă gândiți la asta-se aplică și carbohidraților. Cel mai bine este să consumați carbohidrați întregi (pâine, orez, paste) și să evitați abuzul de dulciuri și băuturi acidulate (personal cred că nu ar trebui să le beți) .
Pe scurt, discursul după cum știți este complex, dar sper că ați înțeles că la nivel nutrițional echilibrul sănătos câștigă. Nu puteți înlocui zaharurile cu proteine prea mult timp sau acestea din urmă cu grăsimi. Undeva veți începe să plătiți datoria și odată ce efectul de slăbire a trecut, propriul corp vă va spune că nu este bun, cu semnale precise.
Inflamațiile sunt la baza cronicilor și a afecțiunilor care scad semnificativ calitatea vieții. Acizii grași Omega-3 prezenți în uleiul de pește, în special cel albastru, în nuci și fructe uscate ajută la combaterea inflamației, reducând și efectele proceselor oxidative la baza stresului. www.NaturalSlimin.ro
Natural Slimin – modul corect de administrare, dozaj, contraindicații
La fel cum grăsimile ajută la combaterea inflamației, ele ajută și la combaterea agresiunilor externe, datorită absorbției slabe a vitaminelor esențiale, deja dificil de sintetizat și supuse cazurilor de deficiențe. Adesea suntem conduși să combinăm carbohidrații cu energia, uitând că grăsimile joacă un rol decisiv în combaterea oboselii și oferindu-vă energia potrivită pentru a începe din nou.
Chiar și sportivii știu bine acest lucru și, de fapt, se hrănesc, înainte de o performanță, într-un mod foarte echilibrat. Acizii grași precum Omega-3 ajută la arderea grăsimilor viscerale și subcutanate chiar în zona abdominală, ceea ce creează și probleme în ceea ce privește stima de sine și iubirea de sine.
Grăsimile încetinesc absorbția nutrienților. Ele dau un sentiment mai mare de sațietate. Mai mult, chiar mai important, organismul va necesita întotdeauna energia de care are nevoie și o va prelua din cele mai imediate surse, cum ar fi zaharurile simple, rezultând creșterea în greutate pe termen lung.
Chiar și colesterolul mult defăimat este utilizat în producția de hormoni de dezvoltare sexuală, fiind precursorul a 5 hormoni steroizi; ajută la formarea membranei celulare și la sinteza vitaminei D. Fără o dietă echilibrată de grăsimi sănătoase, aspectul tău suferă și el. Acest lucru se datorează faptului că vitaminele precum D și E, esențiale pentru sănătatea pielii, nu sunt absorbite corespunzător.
Creierul are nevoie de grăsimi și nu numai pentru că este alcătuit în principal din acestea. Funcțiile creierului se îmbunătățesc cu o dietă corectă bazată pe grăsimi Omega-3 . Studiile au arătat că nu este atât cantitatea de grăsime pe care o ingerați, cât și calitatea care face diferența. Acizii grași buni îmbunătățesc abilitățile cognitive, nu același lucru se poate spune despre acizii grași saturați. www.NaturalSlimin.ro