Regulament functionare

 

Recomandari de Prezentare Web

© Copyright CaliVita® International 2008
Modificat si intrat in vigoare la 1 iunie 2008

1.0 SCOP

Reteaua CaliVita® International recunoaste valoarea Internetului ca instrument eficient de marketing si isi incurajeaza Distribuitorii sa isi creeze si sa utilizeze propriile site-uri, pentru a ajuta la construirea Retelei personale. Chiar daca un astfel de site este creat si administrat de un singur Distribuitor, cu scopul de a-si dezvolta afacerea personala in Retea, toate informatiile prezentate pe site care fac referire Ia denumirea, logo-urile, marcile inregistrate, produsele, serviciile, publicatiile, evenimentele si sistemul de marketing CaliVita® International tin de domeniul public. Prin urmare, toate site-uri le de acest tip reflecta imaginea publica si reputatia intregii Retele CaliVita® International, precum si al sistemului sau de marketing, produselor si Distribuitorilor. Din acest motiv, toti Distribuitorii care isi creeaza, mentin sau utilizeaza un astfel de site in scopul dezvoltarii Retelei personale sunt rugati, de catre CaliVita® International si/sau Compania operatoare, sa se conformeze reglementarilor din acest document.

2.0 OBSERVATIE IMPORTANTA

2.1 Chiar daca Distribuitorul isi creeaza un site cu scopul exclusiv de a-si dezvolta afacerea in Reteaua CaliVita® International si o parte sau tot continutul site-ului a fost obtinut sau copiat de la CaliVita® International, de la Compania operatoare, din publicatiile CaliVita® International sau ale Companiei operatoare, in forma tiparita sau electronica, Distribuitorul este singurul si unicul responsabil de continutul si/sau functionalitatea site-ului sau, prin aceasta facandu-se referire la toate reglementarile si/sau restrictiile referitoare la drepturile de autor, comerciale, legale si altele, pe care Distribuitorul trebuie sa le respecte, in toate jurisdictiile in care Distribuitorul domiciliaza si/sau isi desfasoara activitatea in Retea si/sau in care site-ul este gazduit si/sau din care site-ul poate fi accesat.
2.2 Textul complet al Recomandarilor de Prezentare Web va fi intotdeauna accesibil pe site-ul oficial CaliVita® International, www.calivita.com

3.0 GLOSAR DE TERMENI

3.1 Administrator - o persoana, organizatie sau companie responsabila cu editarea si mentinerea unui anumit site. Prin servicii de mentinere se subintelege accesarea destinatiei editabile a site-ului de pe serverul unde este gazduit in scopul implementarii modificarilor aduse imaginilor, textelor, informatiilor, structurii, functionalitatii si/sau destinatiei site-ului. Proprietarul unui site poate fi, in acelasi timp, si administrator, sau poate cere ajutorul altcuiva in acest scop.
3.2 Blog - prescurtat de la expresia englezeasca web log, este o publicatie web, de obicei cu caracter personal, care poate fi accesata de publicul general. Un blog obisnuit poate contine informatii cu privire la experientele autorului, impresii, opinii, stiri si comentarii pe marginea unui anumit subiect.
3.3 Companie - compania si/sau companiile indreptatite legal sa foloseasca numele si marca CaliVita® International intr-o anumita tara sau regiune si care este/sunt responsabile cu administrarea Retelei in acea tara sau regiune.
3.4 Distribuitor(i) - persoane, companii sau organizatii inregistrate in cadrul Companiei ca Distribuitori independenti ai produselor din Retea. in aceste Recomandari, termenul "Distribuitor" se va aplica Distribuitorilor individuali, companiilor sau organizatiilor Distribuitoare si Reprezentantilor companiilor sau organizatiilor Distribuitoare (vezi mai jos "Reprezentant").
3.5 Hacking - accesarea neautorizata de la distanta sau modificarea neautorizata de la distanta a aspectului si/sau functionalitatii unui computer individual, retea de computere, site sau server.
3.6 ISP - abreviere pentru Internet Service Provider (provider de servicii Internet). O companie, organizatie sau persoana care ofera servicii de Internet si/sau servicii de inregistrare URL si/sau hosting web (gazduire site-uri) si/sau alte servicii auxiliare.
3.7 IWS - abreviere pentru Individual Website (site individual). In acest document, "individual" nu se refera neaparat la un site detinut si operat doar de o persoana fizica si nu de o companie sau organizatie. In acest document, "IWS" se refera la un site sau la un complex de site-uri, indiferent daca site-ul sau complexul de site-uri este detinut si/sau operat de un Distribuitor individual, de o companie sau organizatie Distribuitoare.
3.8 Malware - prescurtarea de la malicious software, termen generic care se refera la orice software instalat de la distanta pe un computer, retea de computere, site sau server fara stirea sau consimtamantul proprietarului sau administratorului computerului, retelei de computere, site-ului sau serverului, cu scopul de a efectua o actiune neautorizata de pe, prin intermediul sau cu ajutorul computerului, retelei de computere, site-ului sau serverului si/sau a modifica sau a suspenda continutul autorizat si/sau functionalitatea computerului, retelei de computere, site-ului sau serverului.
3.9 Recomandari - Recomandarile de Prezentare Web Caii Vita® International, asa cum apar in acest document.
3.10 Regulament - setul de reguli generale de functionare care reglementeaza toate aspectele afacerii in Retea, inclusiv acest document, precum si Regulamentul de Functionare CaliVita® International.
3.11 Reprezentant - o persoana desemnata de o companie sau organizatie Distribuitoare sa actioneze in Retea in numele si in beneficiul companiei sau organizatiei Distribuitoare. Termenul "Distribuitor(i)", folosit in toate prevederile acestor Recomandari, trebuie inteles ca facand referire si incluzand Reprezentantii sau companiile si organizatiile Distribuitoare, indiferent daca acest lucru este sau nu mentionat explicit intr-o anumita prevedere a Recomandarilor de Prezentare Web.
3.12 Retea - Reteaua CaliVita® International, formata din totalitatea Distribuitorilor sai de produse.
3.13 Spyware - o forma de malware (vezi mai sus) care are functia specifica de a controla activitatea de pe un computer, retea de computere, site sau server, fara stirea sau consimtamantul utilizatorului computerului. Activitatile spyware pot varia de la relativ inofensive, de exemplu controlul site-urilor vizitate de un utilizator in scopul sondajelor de piata si serviciilor publicitare, pana la prejudiciabile si chiar ilegale, cum ar fi spyware-ul de tip keystroke-logging, prin intermediul caruia se pot obtine parole, informatii bancare si numere de card.
3.14 URL - abreviere pentru Uniform Resource Locator, care este adresa completa si unica a unui site sau a unei destinatii de pe Internet.

4.00 STABILIREA RECOMANDARILOR

4.1 Stabilirea TUTUROR prevederilor Recomandarilor si a conditiilor de functionare a site-urilor individuale ale Distribuitorilor care isi dezvolta afacerea in Reteaua CaliVita® International este dreptul exclusiv al Proprietarului Sistemului CaliVita® International. Administrarea acestor Recomandari si a conditiilor lor este dreptul exclusiv al Companiei.
4.2 Modificarea Recomandarilor intra in vigoare in a zecea zi calendaristica de la data postarii modificarilor pe site-ul oficial al Retelei (www.calivita.com).
4.3 Distribuitorii sunt in intregime raspunzatori de aflarea modificarilor inainte de data intrarii lor in vigoare si de respectarea Recomandarilor incepand cu data intrarii lor in vigoare, fara nicio instiintare din partea Companiei in afara de cea prevazuta la 4.02.
4.4 Se va considera ca orice modificare a Recomandarilor este automat acceptata de catre toti Distribuitorii, in afara cazului in care Distribuitorii nu furnizeaza o declaratie scrisa care sa ateste contrariul, adresata Sediului Central al Companiei din tara in care Distribuitorul domiciliaza sau Sediului Central al Companiei responsabil cu administrarea Retelei in regiunea in care Distribuitorul domiciliaza, prin e-mail, posta, curier sau personal, in decurs de: cinci (5) zile lucratoare de la data intrarii in vigoare a modificarilor, in cazul e-mail-urilor, conform datei si orei trimiterii e-mail-ului, asa cum apare in corpul mesajului; cinci (5) zile lucratoare de la data intrarii in vigoare a modificarilor, in cazul declaratiilor trimise postal, conform stampilei postale; cinci (5) zile lucratoare de la data intrarii in vigoare a modificarilor, in cazul notificarilor trimise prin curier, conform datei la care curierul a preluat scrisoarea; cinci (5) zile lucratoare de la data intrarii in vigoare a modificarilor, in cazul notificarilor aduse personal de Distribuitor la Sediul Central al Companiei responsabil de tara sau regiunea respectiva.
4.5 Recomandarile prezentate in acest document sunt in conformitate cu toate legile si reglementarile din toate jurisdictiile in care IWS este gazduit si/sau din care IWS poate fi accesat si/sau in care Distribuitorii isi desfasoara afacerea in Retea si/sau in care produsele Retelei sunt distribuite si in toate jurisdictiile in care Compania administreaza afacerile Retelei. in cazul in care prevederile Recomandarilor si, prin urmare, aplicarea acestora se dovedeste a fi imposibila intr-o anumita jurisdictie, aceasta nu va afecta validitatea sau aplicabilitatea celorlalte prevederi ale Recomandarilor in respectiva jurisdictie si nici validitatea sau aplicabilitatea tuturor prevederilor Recomandarilor in alte jurisdictii.
4.6 Cu toate ca aceste Recomandari reprezinta un adaos la Regulamentul de Functionare CaliVita® International, ele trebuie considerate parte integranta a Regulamentului. Distribuitorii se obliga a respecta aceste Recomandari si sunt de acord ca, in cazul nerespectarii lor, sa fie trasi la raspundere de Comisia de Disciplina si Etica a CaliVita® International. Va rugam consultati Regulamentul de Functionare CaliVita® International, Sectiunile 12.01-12.08, pentru mai multe informatii referitoare la Comisia de Disciplina si Etica a CaliVita® International.

5.0 RECOMANDARI

5.1 Scopul IWS este (a) sa difuzeze informatii despre Sistemul Share Marketing al CaliVita® International, (b) sa difuzeze informatii despre produsele, serviciile si evenimentele CaliVita® International, (c) sa sprijine constructia si dezvoltarea liniilor Distribuitorului, (d) sa ajute la vanzarea cu amanuntul a produselor CaliVita® International, si (e) sa convinga persoanele care nu sunt inca Distribuitori in Sistemul Share Marketing al CaliVita® International sa devina Distribuitori.
5.2 Un IWS poate fi creat si mentinut de un Distribuitor individual sau de o companie/organizatie Distribuitoare. Proprietarul IWS trebuie sa fie Distribuitorul sau Reprezentantul.
5.3 Un IWS poate fi creat doar cu acceptul prealabil al Sediului Central al Companiei din tara in care Distribuitorul domiciliaza sau al Sediului Central al Companiei responsabil cu administrarea Retelei in regiunea in care Distribuitorul domiciliaza. Permisiunea Companiei trebuie sa contina aprobarea expresa a numelui sau titlului, precum si a URL-ului IWS-ului. Indiferent daca Compania a aprobat, la un moment dat, utilizarea unui anumit URL, nume sau titlu, Distribuitorul va fi, pe viitor, de acord sa modifice aceste elemente ale IWS-ului, la cererea Companiei, daca numele, titlul sau URL-ul existente vor deveni, in opinia Companiei, defavorabile sau depreciative la adresa imaginii publice, a reputatiei sau intereselor Companiei sau ale CaliVita® International.
5.4 Numele sau titlul, precum si URL-ul IWS-ului pot contine denumirea CaliVita® sau CaliVita® International sau o denumire similara sau derivata, doar daca prezinta exclusiv produsele CaliVita International sau Sistemul Share Marketing al CaliVita International.
5.5 Pe pagina principala a IWS-ului trebuie afisat urmatorul avertisment: Acest site este detinut, administrat si mentinut de (numele persoanei fizice sau juridice in a carei proprietate se afla site-ul), Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.
5.6 Avertismentul la care se face referire la punctul 5.05 trebuie sa fie scris in limba folosita pe IWS sau, in cazul in care I WS-ul este in mai multe limbi, trebuie editat in toate limbile IWS-ului.
5.7 Pe IWS, Distribuitorul poate afisa denumirile, logo-urile, imaginile, marcile inregistrate, detaliile sistemului de marketing, detaliile produselor sau orice alte detalii legate de numele si afacerea CaliVita® International, insa doar in forma lor originala. Forma originala este considerata a fi forma folosita de Companie si/sau CaliVita® International, asa cum apare in materialele tiparite sau electronice ale Companiei si/sau CaliVita® International. Pe IWS, Distribuitorul nu poate modifica sub nicio forma stilul, aspectul sau continutul numelui, logo-ului, imaginii, marcii inregistrate sau ale altor informatii legate de denumirea, afacerea si produsele CaliVita® International. Aceasta prevedere nu se aplica continutului creat de Distribuitor.
5.8 Toate marcile inregistrate ale CaliVita® International si/sau ale Companiei care apar pe IWS trebuie afisate corect. Aici sunt incluse denumirile, logo-urile, imaginile, numele produselor, sloganurile si orice alta marca inregistrata. Marcile inregistrate trebuie marcate cu simbolurile standard ® sau ™, de preferinta ca exponent (superscript). Toate aceste marci inregistrate sunt afisate de CaliVita® International si/sau Companie pe site-urile oficiale ale CaliVita® International si/sau Companiei, in publicatiile oficiale tiparite si electronice, precum si pe eticheta produselor. Cu toate acestea, daca Distribuitorul nu este sigur cu privire la o anumita marca inregistrata, trebuie sa consulte Compania.
5.9 Distribuitorilor le este permis sa reproduca, pe IWS, imagini si texte din materialele publicate anterior de CaliVita® International sau de Companie, in format clasic sau electronic, cu conditia ca, la inceputul materialului prezentat, sa se specifice clar acest lucru si sursa de unde a fost preluat si materialul preluat sa includa specificarea acelorasi drepturi de autor ca materialul original. Specificarea sursei de unde materialul a fost preluat trebuie sa includa numele autorului (daca se cunoaste), numele fotografului sau al artistului (daca se cunoaste) si denumirea sursei de unde au fost preluate textul sau imaginile. Dreptul de autor, daca exista, trebuie marcat cu simbolul standard ©.
5.10 Materialele la care se face referire la punctul 5.09 pot include orice numar al revistei CaliNews® publicat anterior de Companie in tara de domiciliu a Distribuitorului, partial sau in intregime.
5.11 Pe IWS, Distribuitorii pot crea si afisa propriile lor texte, grafica sau imagini legate de Sistemul Share Marketing al CaliVita® International, precum si orice alte detalii legate de numele, afacerea, produsele, serviciile sau evenimentele CaliVita® International. Toate materialele generate de Distribuitor trebuie sa fie exacte si corecte, editate intr-un mod asemanator celui in care sunt prezentate astfel de informatii sau detalii in propriile publicatii sau prezentari ale CaliVita® International sau ale Companiei.
5.12 Distribuitorilor le este permis ca, pe IWS, sa afiseze nivelul managerial atins de ei in cadrul Retelei CaliVita® International, adica titlul si imaginea insignei sau emblemei si/sau diplomei echivalente nivelului respectiv. Orice imagine a insignei sau emblemei si/sau diplomei manageriale, indiferent ca este vorba de o fotografie, copie scanata, o reprezentare artistica sau alta forma grafica, trebuie sa fie de buna calitate si sa redea cu acuratete insigna si/sau diploma oficiala acordate si prezentate de CaliVita® International.
5.13 Distribuitorilor le este permis sa se reprezinte doar pe ei insisi si/sau pe alti Distribuitori mentionati pe IWS, la nivelul lor managerial curent, nefiindu-le permis, sub nicio forma, sa afirme ca ei sau alti Distribuitori se afla la un nivel mai inalt decat nivelul real. Distribuitorii au dreptul, ba sunt chiar incurajati, sa prezinte informatii si materiale legate de atingerea scopurilor, dar nu trebuie sa faca pe IWS afirmatii din care sa reiasa ca atingerea unui nivel managerial superior celui la care se afla in prezent este deja un fapt implinit.
5.14 Distribuitorilor le este permis sa publice pe IWS marturii sub forma unor comentarii si/sau pareri din experienta personala si/sau profesionala, despre orice aspect al Sistemului Share Marketing al CaliVita® International si/sau despre produsele, ingredientele produselor, serviciile si evenimentele CaliVita® International. Marturiile pot fi inspirate din experienta personala sau a altor persoane. Numele si alte informatii ale persoanelor ale caror marturii sunt afisate pe IWS, precum si numele autorului articolului sau materialului in care au aparut marturiile, trebuie sa constituie o parte integranta a respectivei marturii. Toate marturiile sau articolele care contin marturii trebuie acompaniate, la sfarsit, de urmatorul avertisment: Cele de mai sus reprezinta doar experienta si/sau opiniile persoanei(persoanelor) mentionate. Experienta dumneavoastra poate fi diferita.
5.15 Toate marturiile si/sau alte forme de continut generate de Distribuitor si prezentate pe IWS trebuie sa fie autentice si verificabile. Distribuitorilor nu le este permis, sub nicio forma, sa creeze si/sau sa prezinte pe IWS informatii, imagini, marturii, comentarii si/sau opinii fictive ale unor persoane si/sau organizatii reale si/sau informatii, imagini, marturii, comentarii si/sau opinii fictive ale unor persoane si/sau organizatii fictive. O astfel de actiune este considerata neetica si, daca va fi dovedita, Distribuitorul va fi tras la raspundere in fata Comisiei de Disciplina si Etica a CaliVita® International.
5.16 Distribuitorul este obligat sa se asigure ca marturiile prezentate pe IWS-ul sau nu contin afirmatii false si nu induc cititorii in eroare cu privire la niciun aspect al Sistemului Share Marketing al CaliVita® International si la niciun produs, ingredient al produselor, serviciu sau eveniment CaliVita® International. Marturiile prezentate pe IWS nu trebuie sa contina nicio afirmatie negativa sau comparatie cu vreun alt sistem share marketing sau multi-level marketing si nicio afirmatie negativa sau comparatie cu vreun produs care nu este comercializat in Reteaua CaliVita® International. in ceea ce priveste produsele care nu sunt comercializate in Reteaua CaliVita® International, in marturii se poate face referire doar la ingrediente sau tipuri de produse in general sau in sens colectiv, fara a numi insa un anumit produs sau marca non-CaliVita®.
5.17 Distribuitorii pot prezenta pe IWS informatii si imagini si/sau marturii, comentarii si/sau opinii de la alti Distribuitori din propria lor linie sponsoriala doar cu permisiunea acestor Distribuitori. In afara materialului obtinut din publicatiile CaliVita® International si/sau ale Companiei, asa cum s-a aratat la punctele 5.09 si 5.10, este permisa afisarea pe IWS de informatii, imagini si/sau marturii, comentarii si/sau opinii ale altor Distribuitori din afara liniei sponsoriale doar in cazul in care Distribuitorul care detine IWS-ul respectiv a obtinut permisiunea Companiei, Sponsorului direct al Distribuitorilor despre care este vorba si a Distribuitorilor respectivi din afara liniei sale sponsoriale.
5.18 Distribuitorilor le este permis sa publice pe IWS un blog sau o revista electronica generata de ei insisi (non-CaliNews®). Revista electronica creata de Distribuitor nu poate purta titlul CaliNews® sau o variatie sau derivat al acestuia. Distribuitorul trebuie sa se asigure ca revista sa electronica nu ii va induce pe vizitatori in eroare si nu le va lasa impresia ca aceasta revista este proprietatea Caii Vita® International si/sau a Companiei. Numele si informatiile de contact ale autorilor si/sau colaboratorilor la blog sau la revista electronica trebuie incluse ca parte integranta a fiecarei postari pe blog si a fiecarui numar al revistei. Fiecare postare pe blog si/sau numar de revista trebuie acompaniat de urmatorul avertisment: Cele de mai sus reprezinta doar experienta si/sau opiniile persoanei(persoanelor) mentionate. Experienta dumneavoastra poate fi diferita.
5.19 Indiferent daca Distribuitorul este autorul blogului sau revistei electronice de la 5.18 sau daca o alta persoana posteaza pe blog sau creeaza continutul revistei, Distribuitorul este obligat sa se asigure ca fiecare postare pe blog si/sau fiecare numar al revistei nu contine informatii false sau care induc in eroare cu privire la orice aspect al Sistemului Share Marketing al CaliVita® International sau cu privire la produsele, ingredientele produselor, serviciile si evenimentele CaliVita® International. Nicio postare pe blog si/sau numar al revistei nu trebuie sa contina afirmatii negative sau comparatii cu alti Distribuitori CaliVita® sau cu alte sisteme share marketing sau multi-level marketing sau cu alte produse non-CaliVita®. in ceea ce priveste produsele non-CaliVita®, pe blog sau in revista electronica pot fi mentionate doar ingrediente sau anumite tipuri de produse in general sau in sens colectiv, fara a numi insa vreun produs sau marca non-CaliVita®.
5.20 Distribuitorul este obligat sa se asigure ca fiecare postare pe blog si/sau numar al revistei electronice constituie o reprezentare exacta, veridica si reala a aspectelor aplicabile ale Sistemului Share Marketing al CaliVita® International si/sau a oricaror aspecte aplicabile ale produselor, ingredientelor produselor, serviciilor sau evenimentelor CaliVita®. Distribuitorilor nu le este permis, sub nicio forma, sa creeze si/sau sa prezinte pe blog sau in revista lor electronica informatii, imagini, comentarii si/sau opinii fictive de la persoane si/sau organizatii reale si/sau informatii, imagini, comentarii si/sau opinii fictive de la persoane si/sau organizatii fictive. O astfel de actiune este considerata neetica si, daca va fi dovedita, Distribuitorul va fi tras la raspundere in fata Comisiei de Disciplina si Etica a CaliVita® International.
5.21 Chiar daca a obtinut permisiunea anterioara a Companiei, Distribuitorul va fi de acord sa modifice sau sa stearga orice continut generat de Distribuitor pe IWS, asa cum s-a descris la punctele 5.11 -5.20, la cererea Companiei.
5.22 Cu permisiunea Companiei, Distribuitorii pot afisa, la sectiunea "linkuri" de pe IWS, adresa oricarui site oficial CaliVita® International. Aceasta actiune va fi insa permisa doar daca IWS-ul respecta in totalitate Recomandarile, iar aceste linkuri nu vor fi reciproce. CaliVita® International nu va afisa sub nicio forma pe site-urile sale oficiale linkuri catre IWS-urile detinute de Distribuitori.
5.23 Distribuitorul poate include pe IWS alte linkuri nereciproce in afara celor mentionate la 5.22 doar cu permisiunea Companiei. Nu este permisa afisarea de linkuri care redirectioneaza vizitatorii catre site-uri care prezinta alte Companii sau Sisteme multilevel marketing sau alt tip de vanzare directa.
5.24 Link(urile) de la 5.23, daca au fost aprobate de Companie, trebuie verificate regulat si continuu de Distribuitor, pentru a se asigura ca natura si scopul informatiilor prezentate pe URL-urile spre care directioneaza acestea nu s-au modificat de la data la care au fost aprobate initial de catre Companie si instalate de Administrator. Daca natura si scopul informatiilor prezentate pe URL-uri la care se face trimitere s-au modificat intre timp, este de datoria Distribuitorului sa stearga linkurile respective sau sa ceara din nou permisiunea Companiei de a mentine linkurile pe IWS, in functie de natura modificarilor URL-uri lor la care se face trimitere. Daca Distribuitorul nu va actiona in consecinta, intentionat sau neintentionat, se considera ca IWS-ul si Distribuitorul au violat Recomandarile.
5.25 Chiar daca a obtinut permisiunea anterioara a Companiei, Distribuitorul va fi de acord sa modifice sau sa stearga orice link de pe IWS, la cererea Companiei.
5.26 Distribuitorul poate infiinta pe IWS un magazin virtual cu scopul vanzarii cu amanuntul a produselor Caii Vita® International. Distribuitorul trebuie sa se asigure ca magazinul virtual respecta toate legile si reglementarile comerciale si juridice referitoare la magazinele virtuale si la comertul electronic in jurisdictia in care Distribuitorul domiciliaza si/sau in jurisdictiile in care clientii magazinului virtual locuiesc si/sau in jurisdictiile in care clientii potentiali pot accesa magazinul virtual si/sau li se poate solicita direct sau indirect sa achizitioneze produse din magazinul virtual.
5.27 In magazinele virtuale de tipul celor citate la punctul 5.26 se pot vinde produsele din Reteaua Caii Vita® International doar in ambalajul original nemodificat. in magazinele virtuale produsele pot fi vandute la pretul oficial de vanzare cu amanuntul recomandat de Companie sau la alt pret stabilit de Distribuitor. Distribuitorul trebuie sa se asigure ca vanzarile din magazinul virtual se efectueaza catre utilizatorii finali ai produselor, nu catre companii engros, comisionari, distribuitori sau orice alt tip de intermediari, fapt ce constituie o violare a clauzei 5.10 din Regulamentul de Functionare CaliVita® International.
5.28 In cazul in care un magazin virtual, asa cum s-a aratat la punctele 5.26 si 5.27, accepta plata on-line cu cardul de credit, Distribuitorul este responsabil sa se asigure ca au fost luate toate masurile de siguranta necesare pentru procesarea platilor on-line. Printre acestea se numara si encriptia adecvata a informatiilor de pe cardul de credit, utilizarea unui server sigur pentru procesarea informatiilor de pe card si stergerea ulterioara a informatiilor despre card din bazele respective de date.
5.29 Rezolvarea oricaror probleme si litigii provocate de existenta si/sau vizitarea magazinului virtual de pe IWS, inclusiv litigiile legale sau cu clientii, in toate jurisdictiile, ii revine in totalitate Distribuitorului.
5.30 Distribuitorul poate folosi site-ul ca mediu in care Distribuitorii din liniile sale inferioare sau din alte linii pot comanda produse. Distribuitorul trebuie sa le confirme acestora comanda, iar apoi sa trimita comanda la departamentul postal al Companiei. Departamentul postal va trimite mai apoi produsele la adresa indicata, iar Distribuitorul care a comandat va cumpara produsele la pret de Distribuitor. Distribuitorul trebuie sa se asigure ca toate tranzactiile facilitate de IWS respecta toate legile si reglementarile legale si comerciale in vigoare in jurisdictia in care Distribuitorul domiciliaza si/sau in care Distribuitorii din liniile sale inferioare pot accesa IWS-ul si/sau comanda produse prin intermediul IWS-ului. Distribuitorul are obligatia afisarii pe pagina de comanda a produselor a unuia din urmatoarele doua anunturi: Preturile afisate sunt valabile pentru persoanele care nu sunt membre ale Retelei CaliVita International! Produsele comandate de membrii Retelei CaliVita International vor fi facturate la pretul de distribuitor! SAU: Acest site se adreseaza persoanelor care NU sunt membre ale Retelei CaliVita International. Membrii Retelei pot comanda aceste produse direct la Departamentul de Expeditii Postale al CaliVita Romania!
5.31 Distribuitorul poate folosi site-ul cu scopul inscrierii de noi Distribuitori in Sistemul Share Marketing al CaliVita® International. Distribuitorul are obligatia de a se asigura ca persoanele care doresc sa se inscrie nu sunt deja Distribuitori sau Reprezentanti in Sistemul Share Marketing al CaliVita® International, deoarece Regulamentul de Functionare CaliVita® International nu permite calitatile multiple de membru. Distribuitorul trebuie sa ii intrebe direct acest lucru pe cei care doresc sa se inscrie si sa pastreze o evidenta a raspunsurilor. De asemenea, Distribuitorul trebuie sa verifice la Companie daca persoana respectiva nu este deja Distribuitor sau Reprezentant. Chestionarul nu trebuie sa fie foarte amanuntit, dar Distribuitorul trebuie sa poata face dovada, daca va fi necesar, ca a incercat sa afle daca persoana respectiva este sau era deja Distribuitor sau Reprezentant in Sistemul Share Marketing al CaliVita® International. in cazul in care se descopera ca o persoana care doreste sa se inscrie este deja Distribuitor sau Reprezentant, Distribuitorul care detine site-ul trebuie sa o indrume catre Sponsorul sau direct.
5.32 Distribuitorilor nu le este permis sa utilizeze IWS-ul, direct sau indirect, pentru a convinge alti Distribuitori sa isi schimbe Sponsorul si/sau linia sponsoriala. Aceasta va fi considerata o incalcare a clauzei 5.04 din Regulamentul de Functionare CaliVita® International si Distribuitorul va trebui sa raspunda in fata Comisiei de Disciplina si Etica a CaliVita® International.
5.33 IWS-ul trebuie sa se rezume la informatii legate de aspectele Sistemului Share Marketing al CaliVita® International si/sau de produsele, serviciile si evenimentele CaliVita®. IWS nu poate face referire si nu poate contine informatii despre alte sisteme share marketing sau multi-level marketing in afara Sistemului Share Marketing al CaliVita® International.
5.34 In afara cazului mentionat la punctul 5.49, Distribuitorilor le este permis sa faca parte din alte sisteme share marketing, insa doar ca utilizatori finali (consumatori). in acest caz, Distribuitorului nu ii este permis sa ofere nicio informatie sau sa faca trimitere pe IWS la alt sistem share marketing sau la produsele acestuia.
5.35 In ceea ce priveste produsele CaliVita® International prezentate pe IWS, Distribuitorilor le este permis sa afiseze doar informatiile aprobate si prezentate de Companie si/sau de CaliVita® International in publicatiile lor oficiale. Acestea includ denumirea produsului, descriere, ingrediente, cantitate, instructiuni de folosire, doza, efecte, avertismente, informatii de pe eticheta, imagini de pe eticheta si/sau imaginea produsului.
5.36 Distribuitorilor nu le este permis sa prezinte pe IWS informatii despre produs care nu corespund informatiilor oficiale publicate de Companie si/sau CaliVita® International. Distribuitorul este obligat sa se asigure ca informatiile prezentate pe IWS cu privire la produse si/sau la ingredientele produselor nu vor induce in eroare vizitatorii IWS in legatura cu efectele produselor si/sau ingredientelor produselor.
5.37 IWS nu trebuie sa contina afirmatii sau informatii false sau care induc vizitatorii in eroare cu privire la Sistemul Share Marketing al CaliVita® International, la oricare dintre produsele, ingredientele produselor, serviciile sau evenimentele CaliVita® International. Informatiile false sau evazive includ, dar nu se limiteaza la, orice afirmatie potrivit careia participarea la Sistemul Share Marketing al CaliVita® International implica sau include urmatoarele: (a) zero vanzari si/sau (b) orice forma de scutire de taxe si/sau (c) venit garantat pe viata si/sau (d) beneficii mari in schimbul unei activitati sau investitii reduse si/sau (e) profit garantat.
5.38 Este interzis ca IWS sa contina materiale sau aplicatii care, in opinia Companiei, afecteaza imaginea publica sau reputatia CaliVita® International, a Retelei, orice aspect al Sistemului Share Marketing al Retelei, orice Distribuitor individual sau pe toti Distribuitorii colectiv, Compania, conducerea Companiei, produsele din Retea sau evenimentele din Retea.
5.39 Chiar daca a obtinut permisiunea anterioara a Companiei, Distribuitorul va fi de acord sa modifice sau sa transforme orice aspect al IWS, la cererea Companiei.
5.40 Distribuitorul este in intregime responsabil sa se asigure ca toate aspectele IWS respecta in totalitate legile si reglementarile referitoare la drepturile de autor, precum si la taxe, publicare, site-uri, prezentari web, folosirea Internetului, comerciale si de comert electronic din tara sau jurisdictia unde Distribuitorul domiciliaza, din tara sau jurisdictia unde IWS este gazduit si din toate tarile si jurisdictiile din care IWS poate fi accesat. in cazul in care IWS si/sau activitatea Distribuitorului sunt sanctionate legal si/sau civil in orice tara sau jurisdictie, Distribuitorul va fi singurul responsabil.
5.41 Pe langa prevederile de la punctul 5.40, Distribuitorul este obligat sa anunte imediat Sediul Central al Companiei din tara in care Distribuitorul domiciliaza sau Sediul Central al Companiei responsabil cu administrarea Retelei in regiunea in care Distribuitorul domiciliaza cu privire la orice actionare in instanta civila a Distribuitorului ca rezultat sau consecinta a unuia sau mai multe aspecte ale IWS si/sau al activitatii Distribuitorului si/sau al afacerii in Retea a Distribuitorului.
5.42 Distribuitorul este singurul responsabil sa se asigure ca IWS respecta cea mai recenta versiune a Regulamentului de Functionare CaliVita® International si a Recomandarilor de Prezentare Web CaliVita® International, precum si toate instructiunile Companiei cu privire la continutul si/sau functionalitatea IWS-ului.
5.43 Daca se demonstreaza ca un Distribuitor a violat prevederile Recomandarilor de Prezentare Web CaliVita® International si/sau Regulamentul de Functionare CaliVita® International, Distribuitorul va accepta sanctiunile Comisiei de Disciplina si Etica a CaliVita® International. Vezi sectiunile 12.01-13.08 din Regulamentul de Functionare CaliVita® International pentru informatii cu privire la Comisia de Disciplina si Etica a CaliVita® International.
5.44 Distribuitorul trebuie sa se asigure ca IWS-ul sau este gazduit de un ISP de incredere, care aplica toate masurile de securitate necesare pentru a preveni hackingul si alte accesari neautorizate ale serverelor sale.
5.45 Distribuitorul este obligat sa se asigure ca Administratorul sau orice alta persoana, organizatie sau companie care are acces la serverul care gazduieste IWS instaleaza, pe toate computerele de la care serverul respectiv poate fi accesat, software antivirus si antispyware original si de calitate, cu protectie continua si update automat live. Distribuitorul este obligat ca, in afara protectiei continue si a update-urilor automate live, sa efectueze frecvent si regulat scanari "search and remove".
5.46 Distribuitorii trebuie sa acorde o atentie sporita masurilor de securitate de pe Internet, chiar daca ei sau Administratorii lor au instalate programe antivirus pe computerul prin intermediul caruia se acceseaza serverul care gazduieste IWS-ul. in ultimul timp, malware a devenit foarte sofisticat si raspandit si este posibil ca spyware-ul de tip keystroke-logging sa fie instalat pe un computer fara ca programele antivirus sa il recunoasca ca malware. Din acest motiv, trebuie efectuate regulat scanari "search and remove" pentru spyware. sansa ca IWS-ul unui Distribuitor sa fie tinta hackerilor este foarte redusa, dar, daca acest lucru se intampla, ani intregi de eforturi de construire a unei reputatii impecabile pot fi afectati serios sau distruse complet, in doar cateva ore. Proprietarii si Administratorii au responsabilitatea de a asigura o protectie adecvata a IWS-urilor. Compania si CaliVita® International se asteapta ca toti Distribuitorii sai care detin si/sau administreaza un IWS sa actioneze in consecinta.
5.47 Imediat ce Distribuitorul afla de incidente de tipul hacking si de efectele lor, care implica IWS-ul, trebuie sa ia masuri in scopul stoparii si/sau limitarii si/sau impiedicarii acestora. Indiferent de masurile luate, Distribuitorul este rugat sa instiinteze imediat Sediul Central al Companiei din tara lui de domiciliu sau Sediul Central al Companiei responsabil de administrarea Retelei in regiunea in care Distribuitorul domiciliaza cu privire la detaliile incidentelor de hacking care implica IWS-ul lor, precum si la masurile luate de Distribuitor.
5.48 Daca apare vreun incident de hacking care aduce prejudicii imaginii publice si reputatiei numelui, logo-urilor, marcii inregistrate, produselor, serviciilor, publicatiilor, evenimentelor, sistemului de marketing, Retelei, Retelei de Distribuitori CaliVita® International si/sau Companiei si care isi are originea sau este legat in vreun fel de IWS-ul Distribuitorului, iar incidentul a fost cauzat de neglijenta materiala a Distribuitorului, care nu a luat masurile de securitate adecvate, asa cum s-a aratat la punctele 5.44-5.47, Distribuitorul poate raspunde in fata Comisiei de Disciplina si Etica a CaliVita® International.
5.49 Distribuitorilor nu le este permis sa isi gazduiasca IWS-ul pe un ISP care trimite in permanenta mesaje vizitatorilor site-ului, cu scopul vanzarii de inregistrari URL, oferirii de servicii de web development si/sau hosting si/sau alte produse sau servicii, in special daca ISP-ul ofera astfel de servicii si produse in cadrul unui sistem de multi-level marketing sau share marketing. Chiar daca Distribuitorul este doar un consumator pasiv sau utilizator final al serviciilor oferite de ISP, ISP-ul poate trimite solicitari si reclame automate pentru serviciile oferite vizitatorilor si/sau utilizatorilor IWS-ului Distribuitorilor, tara stirea sau acceptul Distribuitorului. Reamintim Distribuitorului ca singurul scop al IWS-ului este de a-i ajuta sa isi dezvolte afacerea in Reteaua CaliVita® International, nu de a ajuta ISP-ul sa isi dezvolte afacerea proprie sau sa promoveze, intentionat sau neintentionat, orice alt sistem de multi-level marketing sau share marketing.
5.50 Chiar daca a obtinut permisiunea anterioara a Companiei, Distribuitorul va fi de acord sa schimbe ISP-ul care gazduieste IWS-ul, la cererea Companiei.
5.51 Daca Distribuitorului care detine si administreaza un IWS i se suspenda temporar calitatea de Distribuitor de catre Companie, in colaborare cu Comisia de Disciplina si Etica a CaliVita® International, se interzice publicarea pe IWS a oricaror informatii legate de produsele CaliVita sau Sistemul Share Marketing al CaliVita International, pana la recapatarea calitatii de Distribuitor. In acest timp, pe prima pagina a IWS-ului se recomanda publicarea urmatorului mesaj: Acest site este temporar suspendat si va fi repus in functiune la data de (data recapatarii calitatii de Distribuitor). Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente.
5.52 Este interzisa afisarea pe IWS de informatii, comentarii sau opinii ale Distribuitorului sau ale altor colaboratori de pe IWS cu privire la orice aspect din trecut, prezent sau viitor referitor la masurile disciplinare ale Companiei in cooperare cu Comisia de Disciplina si Etica a CaliVita® International. Aceasta se aplica tuturor Distribuitorilor si IWS-urilor, indiferent daca Distribuitorul este sanctionat disciplinar sau nu, indiferent daca IWS-ul sau este activ sau este suspendat, asa cum s-a descris la punctul 5.51. Toate detaliile legate de masurile disciplinare trebuie sa fie cunoscute doar de Companie, de Comisia de Disciplina si Etica a CaliVita® International si de Distribuitorul in cauza si niciun aspect al acestor masuri disciplinare nu trebuie facut public pe IWS.
5.53 Daca unui Distribuitor care detine si administreaza un IWS i se anuleaza calitatea de Distribuitor de catre Companie, in cooperare cu Comisia de Disciplina si Etica a CaliVita® International, Distribuitorul trebuie sa intrerupa imediat functionalitatea IWS-ului. Fostul Distribuitor poate folosi si in continuare URL-ul, dar, dupa anularea calitatii de Distribuitor, este interzis ca IWS-ul care va aparea la acel URL sa faca cea mai mica referire, directa sau indirecta, la Sistemul Share Marketing CaliVita® International, la Reteaua CaliVita® International, la Comisia de Disciplina si Etica a CaliVita® International, la numele, logo-urile, sloganurile, marcile inregistrate, imaginile, produsele, serviciile, publicatiile si evenimentele CaliVita® International, sau la orice Distribuitor individual, la Distribuitori la modul colectiv, la Companie sau la conducerea Companiei.

Regulament de functionare al Departamentului de Expeditii Postale CaliVita International

Stimati parteneri,

Departamentul de Expeditii Postale din cadrul firmei CaliVita va livreaza la orice adresa din Romania produsele de care aveti nevoie.

Comandarea produselor se poate face prin:

»Adresa de corespondenta: OP 2 CP 420 Timisoara 300820
»Telefon fix: 0256 - 291219 Romtelecom
»Telefon mobil: 0744 399 819 Orange - 0372 742360 Vodafone - 0770 489781 RDS Mobil
»Fax: 0256 - 292875
»Email: posta@calivita.ro
»Adresa web: www.calivita.com

Modalitati de livrare:

»Posta Romana
- Pentru coletele individuale sau colective cu valoare de peste 400 lei, cheltuielile postale sunt suportate de CaliVita.
- Din momentul primirii comenzii de catre Departamentul de Expeditii Postale CaliVita, coletul va ajunge in 3-5 zile la oficiul postal de care apartineti. in cazul in care nu sunteti avizati de catre Posta Romana de existenta coletului, va rugam sa va prezentati la oficiul postal pentru ridicarea coletului.
- Pentru a evita eventualele probleme la ridicarea coletelor, va rugam sa va asigurati ca adresa de expeditie coincide cu cea din buletinul de identitate. Daca acest lucru nu este posibil, va recomandam expedierea coletului la un oficiu postal Post Restant, specificat de catre dumneavoastra.
»Curierat rapid- direct la adresa de corespondenta specificata
- Pentru coletele individuale sau colective cu valoare de peste 700 lei, cheltuielile de livrare sunt suportate de CaliVita.
- in momentul efectuarii comenzii este necesar sa comunicati un numar de telefon pentru a putea fi contactati ulterior de catre personalul firmei de curierat in vederea livrarii coletului.
- Din momentul primirii comenzii de catre Departamentul de Expeditii Postale CaliVita, coletul va ajunge la destinatie in 24-48 ore. Totusi, CaliVita International nu poate garanta livrarea coletelor in intervalul specificat, fiind un serviciu care nu este prestat in mod direct de catre firma.

Modalitati de plata:

»Ramburs: Plata se va face la ridicarea coletului. in cazul in care coletul dumneavoastra a ajuns cu mai putin de 10 zile inainte de sfarsitul lunii in curs, pentru a avea siguranta inregistrarii punctelor bonus in aceeasi luna, este necesara trimiterea prin fax a chitantei fiscale prin care faceti dovada achitarii coletului sau comunicarea numarului de factura prin telefon sau email (posta@calivita.ro).
»Avans: in acest caz, plata se poate face prin mandat postal (catre California Fitness Romania SRL, cod IBAN RO85 INGB 0002 0011 5359 8910 ING Bank Timisoara ) de la orice oficiu postal sau prin virament bancar (catre California Fitness Romania, cod IBAN RO85 INGB 0002 0011 5359 8910 ING Bank Timisoara ). Pe documentul de plata se va face specificarea "Plata avans marfa". Dupa efectuarea platii, este necesara trimiterea prin fax impreuna cu comanda, a documentului doveditor (ordin de plata sau recipisa postala ).

Pentru orice document trimis prin fax (comenzi, chitante,ordine de plata,depuneri etc.), va rugam cereti confirmare de primire de la Departamentul Postal CaliVita.

Important:

» Coletele se expediaza doar membrilor Retelei CaliVita. Pentru livrarea coletelor catre alte persoane (in baza comenzilor primite de la membrii Retelei CaliVita) se percepe un adaos comercial de 10 - 33% peste pretul de distribuitor, in urma semnarii unui contract aditional. Pentru mai multe detalii despre conditii si clauze va rugam sa luati legatura cu Departamentul de Expeditii Postale.
» Pentru inscrierea de noi membri in Reteaua Calivita International prin Departamentul de Expeditii Postale, sunt necesare urmatoarele acte: declaratie de afiliere completata si semnata de sponsor si de noul afiliat, copie dupa buletin sau carte de identitate si anexa la declaratia de afiliere, dupa caz.
» Va rugam sa completati toate datele de pe formularul de comanda.
» in cazul platii ramburs, inregistrarea punctelor bonus se va face dupa confirmarea platii. Daca plata se va face in avans, punctele bonus se inregistreaza in momentul receptionarii documentului doveditor de catre Departamentul Postal CaliVita.
» Pentru o corelare mai buna intre produsele comandate de dumneavoastra si cele existente in stoc, va recomandam sa va informati despre situatia stocurilor de produse la Departamentul de Expeditii Postale CaliVita.
» Va rugam pastrati chitanta fiscala primita la ridicarea coletului.
***La ridicarea coletului va rugam sa il cantariti si sa verificati integritatea acestuia; greutatea coletului trebuie sa corespunda cu greutatea scrisa pe buletinul de expeditie.
» Pentru a va informa in legatura cu taxele postale practicate de catre firmele de curierat va rugam sa contactati Departamentul de Expeditii Postale CaliVita.
» Programul de functionare al Departamentului de Expeditii Postale CaliVita: luni - vineri orele 9 -17

Ing. Doru Daniel Aslau
sef Departament Expeditii Postale CaliVita Romania

Taxe curierat

Valoarea coletelor [RON] Taxe POSTA ROMANA
1 - 400 7
>400 GRATUIT
Valoarea coletelor [RON] Taxe CURIER RAPID
1 - 700 20
>700 GRATUIT

* Taxa postala include TVA

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.