Farmamed.ro http://www.farmamed.ro/ Farmamed.ro - Ghidul sanatatii tale en-us Calivita http://www.farmamed.ro/magazin-online/calivita.html Produse Calivita de la Farmamed. Vitamine, preparate pe baza de minerale si oligoelemente, multivitamine, antioxidanti, Preparate pentru digestie usoara, Produse pentru scaderea greutatii corporale, Produse pe baza de plante medicinale si alte preparate naturale, Produse pentru corp, maini si par, alte produse. Echipa Farmamed.ro 2020-04-02 Produse Calivita http://www.farmamed.ro/magazin-online/calivita.html Produse Calivita de la Farmamed. Vitamine, preparate pe baza de minerale si oligoelemente, multivitamine, antioxidanti, Preparate pentru digestie usoara, Produse pentru scaderea greutatii corporale, Produse pe baza de plante medicinale si alte preparate naturale, Produse pentru corp, maini si par, alte produse. Echipa Farmamed.ro 2020-04-02 Culturism http://www.farmamed.ro/magazin-online/suplimente_nutritive_culturism_fitness.html Produse Muscletech, Prolab, Twinlab, ISS, API, Dymatize, BSN, Nutrex, Cytogenix, Weider, MHP, San, California Fitness, Star, Natures Best, Universal nutrition, alte produse. Echipa Farmamed.ro 2020-04-02 <![CDATA[ Despre refluxul gastro-esofagian pe intelesul tuturor ]]> https://www.farmamed.ro/informatii_pentru_sanatatea_ta/bine_de_stiut/despre_refluxul_gastro-esofagian_pe_intelesul_tuturor.html  Despre refluxul gastro-esofagian

]]>
Echipa Farmamed.ro 2013-03-11
<![CDATA[ Sfaturi pentru fumatori ]]> https://www.farmamed.ro/informatii_pentru_sanatatea_ta/bine_de_stiut/sfaturi_pentru_fumatori.html  Sfaturi pentru fumatori

]]>
Echipa Farmamed.ro 2013-03-05
<![CDATA[ Ingrijirea tenului in sezonul cald ]]> https://www.farmamed.ro/informatii_pentru_sanatatea_ta/bine_de_stiut/ingrijirea_tenului_in_sezonul_cald.html Sfaturi generale de ingrijire a pielii in sezonul cald

]]>
Echipa Farmamed.ro 2012-07-18
<![CDATA[ Sfaturi pentru vara - Partea intai ]]> https://www.farmamed.ro/informatii_pentru_sanatatea_ta/bine_de_stiut/sfaturi_pentru_vara_-_partea_intai.html Fara indoiala, vara este momentul cel mai potrivit pentru a ne bucura de vremea calda si a ne relaxa.

]]>
Echipa Farmamed.ro 2012-07-18
<![CDATA[ 5 sfaturi utile pentru un concediu linistit cu copiii. Trusa medicala - afla ce trebuie sa iei in calcul inainte de a pleca la drum ]]> https://www.farmamed.ro/informatii_pentru_sanatatea_ta/bine_de_stiut/5_sfaturi_utile_pentru_un_concediu_linistit_cu_copiii_trusa_medicala_-_afla_ce_trebuie_sa_iei_in_calcul_inainte_de_a_pleca_la_drum.html Pentru un concediu reusit este nevoie de foarte multa planificare, mai ales cand adultii sunt insotiti si de copii. 

]]>
Echipa Farmamed.ro 2012-07-05
<![CDATA[ A sosit sezonul strandurilor! ]]> https://www.farmamed.ro/informatii_pentru_sanatatea_ta/bine_de_stiut/a_sosit_sezonul_strandurilor.html Nu ati dori sa pasiti pe plaja ca o femeie plina de incredere ?

]]>
Echipa Farmamed.ro 2012-06-24
<![CDATA[ Produsele bio - chiar sunt mai altfel? ]]> https://www.farmamed.ro/informatii_pentru_sanatatea_ta/bine_de_stiut/produsele_bio_-_chiar_sunt_mai_altfel.html Probabil ca v-ati intrebat de multe ori cum de reusesc terenurile arabile existente sa satisfaca necesarul de alimente al unei populatii in continua crestere. Din pacate, adesea este nevoie de interventii umane violente pentru a se asigura productia de alimente la preturi accesibile.

]]>
Echipa Farmamed.ro 2012-06-24
<![CDATA[ Noni, regele fructelor ]]> https://www.farmamed.ro/informatii_pentru_sanatatea_ta/bine_de_stiut/noni_regele_fructelor.html Noni se numara printre fructele exotice cele mai cautate, datorita faptului ca este extrem de bogat in nutrienti care ajuta la mentinerea sanatatii organismului. 

]]>
Echipa Farmamed.ro 2012-05-22
<![CDATA[ Astenia de primavara? Un oaspete in trecere... ]]> https://www.farmamed.ro/informatii_pentru_sanatatea_ta/bine_de_stiut/astenia_de_primavara_un_oaspete_in_trecere.html Se pare ca am reusit sa supravietuim iernii, desi luna februarie a fost putin cam lunga si a fost exagerat de frig.  

]]>
Echipa Farmamed.ro 2012-05-22
<![CDATA[ Cum ne imaginam flora intestinala? ]]> https://www.farmamed.ro/informatii_pentru_sanatatea_ta/bine_de_stiut/cum_ne_imaginam_flora_intestinala.html De obicei, nu ne-o imaginam cu placere! Fiindca suntem oameni “civilizati”, nu vorbim cu placere despre procesele ce au loc in stomac si intestine. 

]]>
Echipa Farmamed.ro 2012-03-26