101 retete medicale, eliberate la pacienti decedati in Timis

22 Februarie 2012
 

Corpul de Control al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Timis a descoperit un numar de 101 retete medicale eliberate dupa data de deces a beneficiarului. Asta in urma unei verificari a raportarilor lunare, la furnizorii de medicamente cu si fara contributie personala.

Prejudiciul adus institutiei este de aproximativ 263.000 de lei, bani pe care CJAS Timis intentioneaza sa-i recupereze. In acest sens, a fost declansata procedura de recuperare a sumei 262.145,51 lei, la care se adauga majorarile aferente.

In cursul acestei luni, banii vor fi retinuti din valoarea facturilor decontate de catre CJAS Timis furnizorilor de servicii farmaceutice vizati.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Farmacii
Vezi stiri din categoria: Farmacii
Vezi articole din categoria: Farmacii
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.