16% din tineri nu au folosit niciodata prezervativul

11 Iulie 2010
 

Potrivit celui mai recent studiu despre comportamentul sexual al tinerilor din România şi despre atitudinea lor cu privire la folosirea prezervativului, aproximativ 34 la sută din aceştia fac sex cu parteneri pe care îi cunosc de maximum câteva săptămâni.

„Din fericire, nu am observat o scădere semnificativă a vârstei la care tinerii au primul contact sexual, aceasta fiind în continuare de 17-18 ani", a precizat Cătălin Andrei, reprezentant al Asociaţiei Române pentru Promovarea Sănătăţii (ARPS). Cu toate acestea, din cei 1.325 de tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 24 de ani intervievaţi în cadrul studiului, 62 la sută au declarat că şi-au început viaţa sexuală. citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.