20 de lucruri pe care femeile nu le stiu despre barbati

22 Iunie 2010
 

Consideri că iubitul tău este ca o carte deschisă pentru tine? Crezi că ştii totul despre el şi simţi că nimic nu poate întuneca relaţia voastr[ care merge ca pe roate? Ei bine, lucrurile nu stau aşa decât în mintea ta, deoarece se pare că este aproape imposibil ca o femeie să ştie totul despre partenerul ei. Patru reprezentanţi ai sexului tare au dezvăluit pentru unica.ro 20 de lucruri pe care femeile nu le ştiu despre bărbaţi.

Iată ce ţi-ar spune despre dragoste şi sex cei patru bărbaţi, dacă ar fi într-o relaţie cu tine:

1. „Ne intimidăm când trebuie să facem un compliment, de aceea le auzi atât de rar."

2. „Ne deranjează când spui să te sunăm la o oră fixă."

3. „Şi pentru noi sexul anal este teren virgin."

4. „Nu te invităm din obligaţie la ieşirea cu amicii noştri. Atâta timp cât tu te simţi în largul tău între atâţia bărbaţi, pe noi nu ne deranjează că te-ai alăturat grupului."

5 „Dacă vrei să manipulezi un bărbat, câteva lacrimi vărsate sunt mult mai eficiente decât o

discuţie de două ore în care încerci să ne convingi de ceva."

6. „Şi nouă ne place sexul leneş de dimineaţă."

7. „Atunci când intrăm într-o relaţie ne gândim şi noi la un posibil viitor cu noua iubită. Preferăm totuşi să trăim în prezent şi să nu ne facem mari speranţe."

8. „Ne stă în instinct să ne uităm după alte femei. Ar trebui să te declari mulţumită dacă iubitul tău rămâne doar cu uitatul."

9. „Şi nouă ne plac numele de alint, dar nu folosite de faţă cu amicii."

10. „Ne facem griji şi ne înfurie în acelaşi timp faptul că nu suni atunci când spui că o vei face." citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Sex
Vezi stiri din categoria: Sex
Vezi articole din categoria: Sex
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.