6 descoperiri surprinzatoare legate de sex

27 Octombrie 2010
 

Aţi crede că după ce oamenii au făcut sex de mai bine de un mileniu, se ştie tot ce este de ştiut despre acest tip de 'activitate'. Ei bine, nu este aşa, ci oamenii de ştiinţă descoperă constant noi lucruri importante despre rolul sexului în vieţile noastre. Iată câteva din cele mai surprinzătoare descoperiri:

Sexul nu are vârstă

Mai mult de jumătate din cetăţenii de vârsta a treia din toată lumea întreţin relaţii sexuale, contrar a ceea ce se credea până acum, anume că au fost activi doar în tinereţe. Un studiu al cercetătorilor din Marea Britanie a dezvăluit că mai mult de jumătate din persoanele cu vârste cuprinse între 75 şi 85 de ani fac sex de cel puţin două ori pe lună.

Bărbaţii au o viaţă sexuală mai lungă decât femeile

Cu toate că bărbaţii au o speranţă de viaţă medie mai redusă decât a femeilor, din punct de vedere sexual masculii sunt avantajaţi. Potrivit oamenilor de ştiinţă, de la vârsta de 55 de ani, bărbaţii mai au înainte o medie de 15 ani de activitate sexuală, în timp ce femeile se mai pot bucura de acest lucru în jur de zece ani.

De ce aşteaptă femeile

Cele mai multe femei preferă să aştepte mai mult timp până să facă sex cu partenerul lor, într-o relaţie nouă. Motivul, susţin specialiştii, este unul biologic - ele aşteaptă să găsească parteneri mai adecvaţi, iar bărbaţii acceptă să aştepte pentru a arăta într-un final că sunt destul de buni. citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Sex
Vezi stiri din categoria: Sex
Vezi articole din categoria: Sex
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.