7 din 10 cupluri sunt prea obosite ca sa mai faca sex. De la familia fericita, la familia despartita

16 Ianuarie 2011
 

Potrivit unui sondaj britanic, jumătate din cupluri s-au certat din cauza reprizelor rare de sex, în timp ce 17 la sută s-au despărţit din aceast motiv

Şapte din zece cupluri sunt prea obosite pentru a mai întreţine relaţii intime. Aceasta este concluzia unui studiu britanic, după ce 3.000 de persoane au fost chestionate în legătură cu frecvenţa actelor sexuale, informează Daily Mail.

Cercetarea mai arată că o persoană din două îşi refuză partenerul cel puţin o dată pe lună atunci când vine vorba de sex, în timp ce o persoană din cinci nu acceptă să întreţină relaţii intime cel puţin o dată pe săptămână. Weekendul rămâne singura perioadă în care nici unul dintre parteneri nu refuză să facă sex. Programul încărcat de la serviciu este principala scuză pe care o folosesc pentru a-şi motiva oboseala, urmată de faptul că ceilalţi membri ai familiei, respectiv copiii, se culcă târziu sau se trezesc devreme.

Potrivit sondajului, jumătate din cupluri s-au certat din cauza reprizelor rare de sex, în timp ce 17 la sută s-au despărţit din acest motiv.


Persoanele care fumează mai mult de 15 ţigări pe zi au libidoul scăzut

Potrivit unui studiu al cercetătorilor de la Asociaţia Medicală Americană, 43 la sută dintre femei şi 16 la sută dintre bărbaţi declară că se confruntă cu un libidou scăzut. "Stresul este principalul motiv care duce la scăderea dorinţei de a mai întreţine relaţii intime cu partenerul", spune specialistul în sexologie, dr. Roxana Mischianu, membru al Asociaţiei Române de Medicină Sexuală. citeste mai mult...

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.