8 din 10 cupluri fac sex in aceeasi pozitie. De ce intervine monotonia in relatie dupa 3 ani

29 August 2010
 

În absenţa activităţii sexuale în relaţie, un sfert dintre noi avem aventuri de o noapte, arată un sondaj britanic

Căsnicia "ucide" viaţa sexuală, după cum arată un studiu recent realizat online de către o agenţie matrimonială din Marea Britanie, relatează "Daily Mail".

Potrivit cercetării, cuplurile care înainte de a-şi oficializa relaţia aveau parte de patru partide de sex pe săptămână, ajung - după trei ani de mariaj - să aibă un singur act sexual săptămânal. Sondajul, realizat pe un eşantion de 3.000 de persoane, arată şi că pentru jumătate din respondenţi, partenerul de viaţă seamănă mai mult cu un prieten. Potrivit psihologului Gabriela Niţă, specialist în sexologie, spune că atunci când apare această situaţie relaţia este destrămată.

"Este un mod elegant folosit atunci când partenerii nu se mai simt atraşi unul de altul, când nu mai au nimic în comun", precizează specialistul Niţă.

Potrivit cercetării, opt din zece cupluri declară că viaţa lor sexuală a devenit o rutină, deoarece fac sex în acelaşi loc, respectiv în pat, şi în aceeaşi poziţie.

"La început, o relaţie se bazează pe atracţia fizică. Apoi, intervine monotonia, deoarece există riscul ca partenerul să nu ne împlinească şi pe alte planuri: afectiv, cultural sau profesional. Stresul şi sarcinile zilnice au un rol important în scăderea raporturilor sexuale, deşi apetitul sexual nu dispare niciodată, deoarece ne naştem şi murim cu dorinţa sexuală", spune sexologul. citeste mai mult...

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.