A fost modificata lista de medicamente

02 Aprilie 2012
 

Lista de medicamente, despre care secretarul de stat in MS, Vasile Cepoi, anuntase ca vor fi scoase medicamentele ineficiente pana pe 15 aprilie 2012, a fost modificata prin ordin al Presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Ordinul 82 din 30.03.3012 modifica si completeaza Ordinul CNAS nr. 696/30.06.2009. Potrivit actului normativ, sublistele A si B, precum si sectiunile C1 si C3 au fost modificate si completate.

Conform ordinului, a fost modificata sublista C - DCI-uri corespunzatoare medicamentelor de care beneificaza asiguratii in regim de compensare 100%pentru limitarea prescrierii, in sistemul de asigurari sociale de sanatate, a DCI-Epoetinum alfa respectiv DCI - Epoetinum beta numai pentru afectiunile prevazute in autorizatia de punere pe piata.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.