Activitatile casnice, antrenament la domiciliu

01 Aprilie 2012
 

Sarcinile gospodăreşti sunt cea mai ieftină metodă prin care putem să ne întărim, în acelaşi timp, muşchii picioarelor, spatelui, braţelor, abdomenului şi feselor. Dacă facem curat săptămânal, putem slăbi aproximativ cinci kilograme pe an, arată o cercetare citată de publicaţia „The Sun".

Studii anterioare au arătat că, atunci când dăm cu aspiratorul în mod energic, ne tonifiem muşchii spatelui, braţelor şi umerilor.

În plus, într-o jumătate de oră în care aspirăm, scăpăm de 125 de calorii. În schimb, atunci când spălăm ferestrele, ne tonifiem abdomenul, muşchii spatelui şi umerii.

Pentru a spori gradul de dificultate al acestui „exerciţiu" casnic, putem să facem mişcări cât mai ample şi să încercăm să terminăm treaba cât mai repede posibil.

Aranjarea patului întăreşte braţele

Studiile mai arată că, în timp ce facem patul sau schimbăm lenjeria, nu ardem prea multe calorii, dar putem face din această activitate una pentru tonifierea muşchilor fesieri, ai coapselor şi ai braţelor. Astfel, atunci când schimbăm lenjeria sau când pur şi simplu aranjăm patul, ar trebui să ţinem picioarele uşor îndoite, spatele cât se poate de drept şi abdomenul încordat. Pentru a lucra şi braţele, este bine să optăm pentru mişcări cât mai ample atunci când aerisim patul.

O activitate care ne solicită toţi muşchii corpului este jocul cu copilul. O oră de alergat prin casă, de jucat de-a v-aţi ascunselea ori de aruncat copilul în aer ne ajută să ardem 250 de calorii. Scăpăm şi de mai multe calorii atunci când mergem la cumpărături, 400 de calorii într-o oră, şi, în plus, ne tonifiem muşchii braţelor, ai abdomenului şi fesele.  citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Fitness si sport
Vezi stiri din categoria: Fitness si sport
Vezi articole din categoria: Fitness si sport
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.