Actualizarea listei de medicamente compensate

19 Octombrie 2014
 

In data de 30 septembrie a fost actualizat Ordinul presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 696/30.06.2009. Lista si preturile de decontare ale medicamentelor compensate au fost modificate si completate. Ordinul a intrat in vigoare incepand cu data de 1 octombrie 2014. 

 

Presedintii -directorii generali ai caselor de asigurari de sanatate, precum si furnizorii de servicii medicale si medicamente care se afla in relatii contractuale cu casele de asigurari de sanatate au obligatia de a pune in aplicare si de a respecta prevederile prezentului ordin.

 

Pentru a vedea lista de medicamente compensate actualizata  citeste mai mult...

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.