Afectiunile mucoasei bucale - tratament gemoterapic

03 Decembrie 2009
 

Mucoasa cavităţii bucale este sediul apariţiei a numeroase leziuni care uneori pot face parte din tabloul clinic al unor afecţiuni generale. În cavitatea bucală există în mod normal un număr foarte mare de germeni care în diverse condiţii pot deveni patogeni. De asemenea prin alimentăţie se introduc în cavitatea bucală diverşi germeni cu grade diferite de virulenţă. Aftele, gingivitele, infecţiile herpetice, candidoza sunt câteva din cele mai frecvente afectiuni ale mucoasei bucale. De asemenea pot apare leziuni legate de afecţiunile stomatologice adiacente.

Stomatita aftoasă este o afecţiune inflamatorie a mucoasei bucale caracterizată prin apariţia unor leziuni foarte dureroase care iniţial sunt sub forma unor macule dureroase (pete roşii) care ulterior se pot ulcera. Reprezintă un raspuns inflamator exagerat sau poate apărea în contextul unor afecţiuni imune. Bolnavul acuză dureri, senzaţia de arsură în cavitatea bucală accentuată de alimentele iritante, de condimente şi poate apare febră.

Iată o schemă de preparate gemoterapice care ameliorează simptomatologia: Extract din mlădiţe de Afin- Vaccinium myrtillus MG=D1, 2 ml dimineaţa asociat cu Extract din mlădiţe de Lemn câinesc- Ligustrum vulgare MG=D1, 2 ml la prânz şi Extract din sevă de Mesteacăn- Betula linfa MG=D1, 2 ml seara.

  citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Gemoterapie
Vezi stiri din categoria: Gemoterapie
Vezi articole din categoria: Gemoterapie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.