Afla ce leguma este leac in sute de boli!

17 Mai 2012
 

Varza este recunoscută drept cel mai simplu şi la îndemână remediu natural. Proprietăţile terapeutice îi sunt conferite de abundenţa de nutrienţi valoroşi.

În cartea „Tratamentul bolilor prin legume, fructe şi cereale” a medicului Jean Valnet, capitolul despre varză se întinde pe cele mai multe pagini, 17 la număr. Şi asta în comparaţie cu informaţiile despre restul legumelor, de exemplu, cărora le sunt alocate două-trei pagini.

„Utilizarea medicală a verzei, empirică vreme de milenii, se întemeiază în prezent, pe un anumit număr de consideraţii ştiinţifice. Remediu firesc, echilibrat, varza apare astfel incomparabil superioară anumitor preparate de laborator, adesea incomplete”, spune medicul Valnet.

100 g de varză conţin: 3 g de protide, 0,3 g de lipide, 6 g de glucide, minerale (calciu, fosfor, fier, iod), vitamine (A, B2, B3, C, D2, K).

Se poate folosi atât pentru uz extern, cât şi pentru uz intern şi, deşi nu are efecte adverse, este bine ca în prealabil să te sfătuieşti cu un medic nutriţionist, mai ales dacă suferi de boli grave.  citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Remedii naturiste
Vezi stiri din categoria: Remedii naturiste
Vezi articole din categoria: Remedii naturiste
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.