Al IX-lea Congres National de Nefrologie se va desfasura la Bucuresti, in perioada 18-20 aprilie

11 Aprilie 2013
 

Al IX-lea Congres National de Nefrologie, Dializa, Transplant Renal si Acces Vascular se va desfasura la Bucuresti in perioada 18-20 aprilie 2013, la World Trade Center.


Evenimentul cu participare internationala, ce se va desfasura sub tema "Stiinta si inovatie la cele mai inalte standarde" va fi prezidat de prof.univ. dr. Raymond Vanholder, presedintele Asociatiei Renale Europene si Asociatiei Europene de Dializa si Transplant (ERA-EDTA) si prof.univ.dr. Mihai Voiculescu, presedintele Fundatiei “Acad. Marin Voiculescu”.


Evenimentul are deja o traditie in lumea medicala, pozitionandu-se ca o manifestare de inalta tinuta stiintifica.


Medicii nefrologi, internisti, de familie, cardiologi si rezidenti vor putea afla cele mai noi informatii din domeniul nefrologiei si accesului vascular si vor putea participa activ in cadrul workshop-urilor desfasurate in locatiile evenimentului, precum si la Institutul Clinic Fundeni.


„Institutul Clinic Fundeni este partener pentru Congresul National de Nefrologie, Dializa, Transplant Renal si Acces Vascular, avand in vedere ca in cadrul institutiei se vor organiza unele dintre workshopurile de specialitate dedicate medicilor nefrologi. in cadrul Clinicii de Medicina Interna si Nefrologie din cadrul Institutului Clinic


Fundeni, zi de zi, specialisti de renume national ingrijesc pacienti cu boala cronica de rinichi. Multe dintre premierele din acest domeniu au avut loc aici si putem spune ca Institutul Clinic Fundeni a devenit o adevarata scoala de nefrologie romaneasca” a declarat dr. Carmen Orban, manager Institutul Clinic Fundeni.


La cel de-al IX-lea Congres National de Nefrologie, Dializa, Transplant Renal si Acces Vascular, cu participare internationala, sunt invitati unii dintre cei mai reputati speakeri din domeniul nefrologiei, din Romania, dar si din strainatate. Co-presedintii evenimentului sunt: prof.univ.dr. Eugen Mota, presedinte Societatea Romana de Nefrologie, prof.univ.dr. Mircea Penescu, manager Spitalul de Nefrologie „Carol Davila”, prof.univ. dr. Goce Spasovski (Macedonia).


„Dupa opt editii incheiate cu succes, am decis sa continuam traditia acestui eveniment, cu aceeasi inclinatie catre calitatea stiintifica. Manifestare de referinta pentru lumea medicala romaneasca, cel de-al IX-lea Congres National de Nefrologie, Dializa, Transplant Renal si Acces Vascular urmareste sa aduca in prim-plan noutatile din domeniul nefrologiei si a dializei, precum si cele mai interesante dezbateri cu privire la diverse aspecte clinice ale acestei arii medicale.” a declarat prof.univ.dr. Mihai Voiculescu, presedinte Fundatia „Acad. Marin Voiculescu”.


Tematica stiintifica este una complexa si va dezbate urmatoarele subiecte:


Bolile renale cu mecanism imunologic,

Afectarea renala in boli metabolice,

Ingrijirea pacientului cu transplant renal,

Actualitati in hemodializa si dializa peritoneala,

Evaluarea si monitorizarea riscului cardiovascular in insuficienta renala cronica.

O alta tema de interes ridicat o reprezinta terapiile suportive moderne extracorporeale, pentru categoriile speciale de pacienti.


Pe langa partea stiintifica, o alta noutate a congresului este data de organizarea unei dezbateri privind politicile de sanatate in managementul pacientului cu boala cronica de rinichi. Astfel, vor fi invitati reprezentanti ai asociatiilor de pacienti din sfera nefrologiei si a dializei, precum si decidenti din domeniul sanitar.


Evenimentul este creditat cu puncte EMC.

  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Ministerul Sanatatii
Vezi stiri din categoria: Ministerul Sanatatii
Vezi articole din categoria: Ministerul Sanatatii
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.