Alarma gripei porcine

03 Decembrie 2009
 

Potrivit ultimului bilanţ al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii gripa AH1N1 a provocat peste 5700 decese. La noi în ţară există mai multe focare confirmate în diverse regiuni iar Ministerul Sănătăţii avertizează ca numărul îmbolnăvirilor va creşte în următoarea perioadă. Potrivit Dr. Streinu Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, rata de transmitere a virusului AH1N1 în România este de 30%, iar cele mai grave cazuri sunt cele "subclinice", adică bolnavii care "duc boala pe picioare", fără a consulta un medic. Rata mortalităţii în România este de 0,01% în momentul de faţă, dar poate creşte la maximum 2,5%.

Tratată în faza incipientă boala este vindecabilă. Rata de succes a vindecării depinde de asemenea de vârsta pacientului, statusul lui imunitar precum şi de coexistenţa unor boli cronice. Orice caz confirmat trebuie să urmeze tratament specific antiviral.

Remediile homeopatice se pot administra concomitent cu tratamentul specific antiviral şi sunt foarte utile în simptomatologia care caracterizează gripa. Fiecare remediu se administrează în funcţie de tabloul clinic dominant şi pot ameliora semnificativ starea bolnavului contaminat.

Belladonna este un remediu homeopatic intens utilizat la primele simptome de gripă: febră foarte mare, durere de cap, faţa roşie şi fierbinte. Este un remediu foarte util în toate stările acute febrile (de diverse etiologii) care debutează brutal.

  citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Homeopatie
Vezi stiri din categoria: Homeopatie
Vezi articole din categoria: Homeopatie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.