Alergiile si gemoterapia

25 August 2009
 

Alergiile sunt reacţii respiratorii, digestive, cutanate sau sistemice la stimuli relativ mici, care teoretic nu ar trebui să producă acest fel de reacţii. Multă lume nici nu simte şi nici nu reacţionează fizic la praful de casă, la polenurile din natură ale plantelor, la părul animalelor sau la diferite componente alimentare. Când apare reacţia, indiferent de nivelul acesteia, la una dintre aceste componente, înseamnă că ceva se întâmplă cu reactivitatea organismului. Cu alte cuvinte, pragul de toleranţă al organismului, pentru stimulii exteriori sau interiori, scade atât de mult încât acesta reacţionează la substanţe la care, teoretic, nu a reacţionat înainte.

Văzând numărul mare de alergii cu care mă confrunt în fiecare zi, la cabinet, alergii cutanate diferite (cu reacţii uneori impresionante), alergii respiratorii cu evoluţie de ani de zile, alergii digestive sau generalizate, mi-am tot pus întrebarea ce se întâmplă cu un organism, care are mecanisme naturale de adaptare la mediul înconjurător (ne naştem cu aceste mecanisme), de ajunge să fie deranjat de „fleacuri” precum praful, mucegaiul sau polenul? Care este nivelul de dezechilibru al imunităţii locale şi generale a organismului, care permite astfel de manifestări? citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Gemoterapie
Vezi stiri din categoria: Gemoterapie
Vezi articole din categoria: Gemoterapie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.