Analiza de diagnostic prenatal - gratuita printr-un program social

10 Martie 2011
 

Femeile cu risc crescut de a avea o sarcina cu probleme beneficiaza mai nou de analize gratuite lunare. Asta prin programul social "O amniocenteza si o analiza de diagnostic prenatal gratuita in fiecare luna - o sansa in plus pentru un copil sanatos", lansat la sfarsitul lunii februarie de catre laboratorul privat de diagnostic si analiza genetica Genetic Lab.

Campania se adreseaza gravidelor cu salariu minim brut pe economie, in somaj sau fara venituri. Pentru a putea beneficia de analizele respective, in valoare de 1.500 lei, fameile trebuie sa aduca si actele doveditoare.

In urma analizei puse la dispozitie gratuit se pot detecta modificari cromozomiale numerice - aneuploidii, precum trisomia 21 si anomalii cromozomiale structurale: translocatiile, deletiile, duplicatiile sau inversiile.

"Cu o prevalenta de 1 la 700 de nascuti vii, sindromul Down se plaseaza pe primul loc in ierarhia cauzelor genetice ale inapoierii mentale. Ca urmare a morbiditatii asociate, screening-ul sindromului Down a intrat in rutina monitorizarii gravidelor cu risc", sustine prof. dr. Dragos Stefanescu, medic genetician si sef de departament la Genetic Lab. citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Sarcina
Vezi stiri din categoria: Sarcina
Vezi articole din categoria: Sarcina
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.