Anunt selectie partener - Spitalul clinic de urgenta Luis Turcanu din Timisoara

21 Februarie 2017
 

Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii Louis Turcanu Timisoara organizeaza procedura de selectie a unui partener privat transnational pentru un proiect in cadrul Axei priorttara 4 - Incluziunea sociala si combaterea saraciei, Obiectivul specific 4.8: Imbunatatirea nivelului de cornpetente al profesionistilor din sectorul medical, din cadrul Programului Operational Capital Uman 2014 - 2020.

 

Partenerul transnational va fi selectat din randul organizatillor non-guvernamentale/universitati din Uniunea Europeana, cu experienta speciflca in proiecte si formare profesionala in domeniul medical. citeste mai mult...

 
Clasificare stire: Institutii medicale
Vezi stiri din categoria: Institutii medicale
Vezi articole din categoria: Institutii medicale
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.