Arome la-ndemana care intetesc dorinta

29 Mai 2012
 

După atâţia ani de căsnicie, te gândeşti cu nostalgie la nopţile pline de pasiune şi de tandreţe de la începutul iubirii voastre. O poţi regăsi şi dărui celui iubit folosind puterea afrodiziacă a unor plante magice.

„Cautăm pasiune, o declarăm... pierdută". Cam aşa ar suna rezumatul nopţilor voastre de cuplu, dacă v-ar cere cineva să vorbiţi despre intimitate. Şi aţi recunoaşte cu mâna pe inimă că în maratonul zilnic dintre casă, serviciu şi grija pentru copii, nu vă mai stă gândul la pasiune şi la tandreţe. Apoi vă întrebaţi de ce vă simţiţi aşa de străini unul faţă de celălalt. Ce-ar fi să încercaţi câteva leacuri inedite, care vă ajută să regăsiţi pasiunea primilor ani ai iubirii voastre?  citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.