Barbatii atragatori au degete inelare lungi - studiu

20 Aprilie 2011
 

Cu cât degetul inelar al unui bărbat este mai lung în raport cu degetul arătător, cu atât el are mai multe şanse să placă femeilor, potrivit unui studiu publicat miercuri, care subliniază legăturile complexe dintre expunerea embrionului la acţiunea hormonilor masculini şi anumite trăsături fizice.

Potrivit AFP, câteva studii anterioare au arătat deja că diferenţa dintre lungimea degetului arătător şi cea a degetului inelar la un bărbat, mai ales la mâna dreaptă, reprezintă un indicator fiabil al dozei de testosteron la care embrionul a fost expus în timpul sarcinii.

Astfel, omul de Neanderthal, dispărut în urmă cu circa 28.000 de ani, ar fi fost un "mare crai", care avea numeroase partenere sexuale, potrivit unui studiu publicat în 2010. Savanţii au ajuns la această concluzie comparând lungimea degetului arătător la omul modern, omul de Neanderthal şi străvechii hominizi.

În noul studiu, publicat în Journal Biological Sciences, editat de British Royal Society, peste 80 de femei cu vârstele cuprinse între 18 şi 34 de ani au fost invitate să evalueze virilitatea şi atractivitatea unui eşantion de 49 de bărbaţi.

"Scopul era de a înţelege ceea ce îl face pe un bărbat să fie atractiv" şi dacă cel puţin o parte dintre aceste caracteristici "sunt parţial condiţionate de mediul în care se dezvoltă fetusul", a declarat Camille Ferdenzi, de la Universitatea din Geneva, care a coordonat acest studiu. citeste mai mult...

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Frumusete
Vezi stiri din categoria: Frumusete
Vezi articole din categoria: Frumusete
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.