Barbatii cu voce calma au cele mai multe relatii sexuale

18 Aprilie 2010
 

Femeile sunt atrase de tonul vocii unui bărbat şi nu de aspectul fizic al acestuia, arată un studiu recent al cercetătorilor americani, citat de Daily Mail

S-a descoperit ce-l face pe George Clooney irezistibil - vocea. Ăsta-i motivul pentru care femeile se simt atrase de charismaticul actor. Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la două universităţi americane, femeile sunt interesate de tonul vocii şi nu de aspectul fizic la o persoană de sex opus. Cercetarea, citată de Daily Mail, contrazice convingerea populară potrivit căreia bărbaţii cu voci monotone ar plictisi femeile.

Experţii arată că multe dintre acestea asociază tonul calm al vocii cu stăpânirea de sine şi puterea. Studiul relevă că bărbaţii cu cea mai redusă gamă de inflexiuni, respectiv cu o tonalitate constantă, au cel mai mare număr de relaţii sexuale, fiind consideraţi atrăgători de sexul opus. Potrivit cercetătorilor, George Clooney este prototipul bărbatului cu "voce monotonă", la fel şi Clint Eastwood. Concluzia vine după mai multe teste ce au măsurat gama de inflexiuni ale vocii în diverse situaţii, inclusiv simularea unei întâlniri, datele fiind analizate comparativ cu succesul în relaţii pentru fiecare individ. citeste mai mult...

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.