Barbatii nu mai vor sa faca sex

18 Mai 2008
 

Bărbaţii, mai ales cei căsătoriţi, au început să-şi piardă interesul pentru sex, în special din cauza depresiei şi a stresului acumulat la locul de muncă. Scuza „Am o migrenă” e deja luată de femei, aşa că bărbaţii care şi-au pierdut libidoul trebuie să găsească un alt motiv. Specialiştii în sexologie din Marea Britanie au început să atragă atenţia asupra numărului tot mai mare al bărbaţilor care pur şi simplu şi-au pierdut pasiunea. Depresia şi cultura modernă a muncii sunt principalele cauze. Consilierii conjugali au raportat recent o creştere cu 40% a clienţilor de sex masculin care recunosc că în pofida faptului că din punct de vedere fizic pot face dragoste cu iubita sau soţia, nu îşi mai doresc acest lucru.

„Până acum principala grijă cu care bărbaţii veneau la noi era impotenţa, dar cu Viagra această problemă s-a rezolvat. Acum, există o mulţime de bărbaţi care spun ceea ce spuneau femeile în anii `50: Pot face sex, dar nu vreau. Aceştia sunt de obicei bărbaţi în jurul vârstelor de 30, 40 şi 50 de ani, în special căsătoriţi”, a declarat Peter Bell, specialist în terapie sexuală. „Este o problemă serioasă. Avem de-a face cu o disfuncţie psihosexuală, nu cu o simplă problemă de cuplu, întrucât aceşti bărbaţi nu şi-au pierdut interesul doar faţă de parteneră, ci faţă de sex în general”, a adăugat Bell.

Specialiştii cred că bărbaţii încep să sufere de depresie în intervalul de vârstă 30-50 de ani, una dintre explicaţii fiind aceea că ei vorbesc mult mai puţin despre problemele lor şi nu îşi pot exprima emoţiile la fel ca femeile. În plus, cultura modernă a muncii nu face decât să agraveze situaţia. În Marea Britanie, orele de lucru sunt din ce în ce mai multe, context în care viaţa nu poate fi decât una extrem de stresantă. „Stresul poate fi cumulativ, ceea ce înseamnă că unora dintre noi le este imposibil să se detaşeze şi relaxeze”, a precizat Peter Bell. /Rompres/

 
Clasificare stire: Sex
Vezi stiri din categoria: Sex
Vezi articole din categoria: Sex
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.