Big Brother salvator pentru pacientii cu transplant medular

13 Aprilie 2015
 

Nu în toate cazurile cu boli ale sângelui se impune transplantul medular, ne spune specialistul Alina Tănase. „Depinde foarte mult de tipul bolii. Acum, în 2015, noi când vorbim de un cancer, de o leucemie, un limfom, încadrăm în factori de risc foarte specifici, adică avem niște criterii, până la molecular, să știm cât de agresivă va fi acea boală. Și dacă diagnosticăm un factor de prognostic nefavorabil, știm de la început că acel pacient va avea nevoie de transplant. Pe de altă parte, dacă un caz de leucemie acută îl încadrez pe un prognostic bun, acela nu va avea nevoie de transplant medular, poate să se vindece cu tratamentul obișnuit cu citostatice. Deci am evoluat foarte mult ca diagnostic și ca metode terapeutice. Nu e cazul să spui că transplantul îi vindecă pe toți, fiindcă nu e corect. Transplantul te vindecă atunci când ai indicație corectă standardizată”, precizează medicul.  citeste mai mult...

Sursa doctorulzilei.ro

 
Clasificare stire: Boli si afectiuni
Vezi stiri din categoria: Boli si afectiuni
Vezi articole din categoria: Boli si afectiuni
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.