Bratara care stocheaza istoricul medical

30 August 2017
 

Brățara medicală WRIXO este un proiect conceput inițial pentru copiii și bătrânii care nu pot oferi toate detalii necesare unei intervenții de urgență. Cu ajutorul acestui gadget portabil, medicul poate accesa rapid toate informațiile de care are nevoie pentru ca intervenția să fie un succes. Datele cu istoricul medical sunt salvate în cloud și pot fi accesate imediat, prin simpla deschidere a unei aplicații. În acest fel, chiar și în cazul unui pacient inconștient, medicul va afla în timp util de ce boli cronice suferă acesta și dacă este alergic la unele medicamente sau substanțe.

 

Brățara WRIXO are în interior un cip wireless care folosește tehnologia Near Field Communication (NFC) pentru a transmite informațiile spre un smartphone compatibil. Cipul conține un cod unic de identificare a pacientului, prin care poate fi accesat tot istoricul medical al acestuia. Medicul trebuie doar să scaneze codul QR de la brățară cu ajutorul unui smartphone prevăzut la rândul său cu tehnologia NFC. Imediat, el va intra în aplicație și va avea acces la toate datele medicale despre pacient.

 

Istoricul medical salvat în brățara WRIXO conține de asemenea evidența tratamentelor prescrise de medicii care au în evidență pacientul, grupa lui sanguină, rezultatele unor tomografii sau RMN-uri efectuate, dar și datele de contact ale persoanelor care trebuie anunțate în caz de urgență. Și pentru pacient sau îngrijitorii acestuia folosirea brățării este foarte simplă. Trebuie doar să se logheze în cont și să introducă acolo noile date medicale sau schimbările survenite: depistarea unor afecțiuni noi, modificarea unui tratament, rezultatele unor analize sau investigații specifice. Toate modificările se salvează automat și sunt accesibile imediat. Și medicul poate introduce noile informații sau prescripții medicale direct în contul pacientului, astfel încât istoricul medical va fi mereu actualizat, iar persoanele care vor interveni în caz de urgență vor afla absolut tot ce este necesar pentru a salva viața pacientului.

 

Brățara WRIXO este realizată de compania Idol Memory și este disponibilă în culorile roz și albastru. Nu are nevoie de baterii și este rezistentă la apă. Toate informațiile sunt salvate în cloud. Gadgetul poate fi comandat în mai multe versiuni – printre care Standard Edition, la prețul de 19 de dolari, sau Premium Edition, pentru 49 de dolari. În preț este inclusă și stocarea datelor medicale în cloud timp de un an. Brățara va putea fi comandată începând cu luna noiembrie. citeste mai mult...

Sursa eHeath Romania

 
Clasificare stire: Diverse
Vezi stiri din categoria: Diverse
Vezi articole din categoria: Diverse
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.