Burse de 40.000 $ pentru femeile cercetator

20 Mai 2013
 

In 2014 sunt disponibile 15 burse in valoare de 40.000 $, cu o durata de maxim doi ani, pentru tinerele cercetatoare din intreaga lume.


Beneficiarele acestor burse vor participa la o pregatire speciala pentru crearea de parteneriate, prezentarea calitatilor profesionale si prezentari catre mass-media.


Acest program este realizat prin parteneriatul L'Oreal-UNESCO, ce a fost incheiat in 1998. Pana in prezent au beneficiat de burse 195 de tinere cercetatoare, din 83 de tari, printre care si Romania.


Bursele vor fi oferite prin competitie deschisa. Pentru a asigura un echilibru de reprezentare, se vor acorda numai 3 burse pentru fiecare dintre cele 5 regiuni geo-culturale.


Candidatele trebuie sa desfasoare activitate de cercetare la nivel doctoral sau post-doctoral in domeniul stiintelor biologice: biologie, biochimie, biotehnologie, agricultura, medicina, farmacie si fiziologie. Organizatorii specifica ca nu sunt incurajate cercetarile in cosmetologie sau cele care nu au in vedere protectia animalelor.


Criterii de eligilibilitate:

- recomandarea Comisiei nationale

- varsta sub 35 de ani

- de preferat cu doctoratul incheiat

-o buna stapaniare a limbii tarii in care se va desfasura programul de studii


Initial, bursa are o durata de 12 luni si va fi sprijinita cu 20.000$, dar se poate prelungi cu inca 12 luni (si, 20.000$), la cererea candidatului, aprobata de Comitetul de Selectie. Cel putin jumatate din durata programului trebuie sa se desfasoare in strainatate, iar in tara de origine, 2 luni.


Proiectele trebuie sa inceapa intre 1 martie 2014 si 1 martie 2015.


Aplicatiile se depun online pana la data de 30 Mai, in limbile engleza sau franceza, prin intermediul platformei https://www.fwis.fr.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Medici
Vezi stiri din categoria: Medici
Vezi articole din categoria: Medici
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.