Calculator Ovulatie: cele mai populare 10 aplicatii

18 Decembrie 2016
 

Cum fiecare moment contează, iar momentul optim este foarte important, ajutorul vine de la ceea ce aplicațiile din domeniul eHealth numesc calculator ovulație. Este foarte plăcut și mult mai confortabil din multe puncte de vedere ca aceste ”momente de aur” să fie un detaliu care să rămână intim, fără teste și fără momentele neplăcute din cabinetele ginecologice așa că aceste aplicații sunt soluția perfectă. Relația între utilizator și respectiva aplicație este strict confidențială, iar rezultatele sunt promițătoare. În plus, aceste aplicații din categoria calculator ovulație preiau tot stresul cuplului, în condițiile în care stresul este unul din principalii factori care se opun conceperii unui copil.

 Iată cele mai bune zece aplicații care funcționează pe principiul Calculator Ovulație și performanțele fiecăruia dintre ele:

 

Fertility friend

Ce face: are capacitatea de a le ajuta pe femeile care vor să devină mame să identifice foarte ușor toate momentele ovulației și, implicit, perioada fertilă.

Cost: Aplicația de bază este gratuită și are o variantă premium cu taxe modice pe un an, care aduce acces la centrele de mesaje, un analizor sexual de sincronizare și analiză detaliată a semnelor de fertilitate, inclusiv pe cele care pot indica în faza de debut o sarcină.

Ce are diferit : Aplicația vine cu circa 15 ani de experiență și cu obținerea pe cale naturală a peste 650.000 de sarcini confirmat la cupluri cu probleme de fertilitate. Aplicația este un pionier al conceptului de calculator ovulație.

 

Glow

Ce face: Glow urmărește ciclul menstrual feminin comunicând efectiv cu acestea prin cele mai practice și inteligente întrebări de monitorizare și promite creșterea șanselor de a concepe un copil.

Cost: Glow este gratuit și oferă posibilitatea unui program de asistență reciprocă, care poate fi folosit pentru tratamente de fertilitate, ca bonus în cazul în care aplicația nu te ajută să obții o sarcină în termen de zece luni de la înregistrare.

Ce face diferit: Aplicația are și o secțiune pentru bărbați care funcționează ca un jurnal de date care le urmărește sănătatea și poate identifica eventualele probleme de fertilitate masculină.

  citeste mai mult...

Sursa eHeath Romania

 
Clasificare stire: Sarcina
Vezi stiri din categoria: Sarcina
Vezi articole din categoria: Sarcina
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.