Campania nationala "Smile Design"

31 Martie 2005
 

Firma timisoreana Yager Med Estetic a pornit campania nationala "Smile Design" menita a promova si intari pe piata romaneasca noua divizie a?firmei : Dental Works Laboratory. "Laboratorul dentar Dental Works doreste sa devina un lider pe piata de restaurari metalo-ceramice total fizionomice. Campania actuala doreste sa atraga cat mai multi medici stomatologi in randul clientilor Dental Works printr-un pret promotional si un concurs cu un premiu extraordinar : un Unit?Stomatologic de 10.000?EUR", afirma d-nul Catalin Iagaru, director general Yager Med Estetic.

Mai multe detalii puteti afla la http://smile-design.dental-works.com .

 
Clasificare stire: Diverse
Vezi stiri din categoria: Diverse
Vezi articole din categoria: Diverse
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.