Campanie: o Fertilizare in Vitro gratuita pe luna

02 Noiembrie 2010
 

Clinica Promed System lanseaza campania "Un FIV gratuit pe luna". Mai exact, pana la sfarsitul anului viitor, cuplurile interesate pot completa un formular online pe baza caruia se vor alege castigatorii care vor beneficia de o fertilizare in vitro gratuita.

Astfel, incepand cu luna decembrie, primul cuplu castigator va realiza o serie de analize si investigatii, in urma carora se va stabili tratamentul pe care trebuie sa il urmeze inainte de procedura propriu-zisa. De asemenea, participantii care nu au fost alesi vor fi inclusi pe o lista de asteptare si vor fi automat inscrisi in campanie pentru luna urmatoare. Puteti citi mai multe despre aceasta campanie pe site-ul clinicii citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Sarcina
Vezi stiri din categoria: Sarcina
Vezi articole din categoria: Sarcina
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.