Care sunt inamicii parului frumos

08 Mai 2011
 

Stresul, poluarea şi afecţiuni precum anemia sau dermatitele afectează podoaba capilară. Alimentaţia dezechilibrată, produsele pentru coafat, dar şi uscătorul de păr, placa şi ondulatorul degradează structura firelor şi le scurtează durata de viaţă.

Firul de păr este alcătuit, în principal, din cheratină, o proteină care se deteriorează la contactul repetat cu substanţe nocive precum chimicalele din produsele de coafat şi din vopselele pentru păr.

La acest tip de agresiune se adaugă şi temperaturile înalte pe care firul de păr le suportă atunci când folosim aparatele pentru uscat, ondulat şi îndreptat părul. Mai exact, aceste proceduri chimice şi termice „ard" cheratina, fiindcă alterează legăturile chimice dintre celulele care formează structura părului şi conduc la deteriorări permanente de structură şi de aspect.

Reparaţiile care se pot face sunt superficiale şi constau în folosirea serumurilor cu cheratină, a balsamurilor şi a măştilor de păr. Acestea umplu fisurile şi netezesc suprafaţa firelor de păr, dar nu pot însănătoşi părul, ci doar îi îmbunătăţesc aspectul şi textura. citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Frumusete
Vezi stiri din categoria: Frumusete
Vezi articole din categoria: Frumusete
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.