Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Suceava va demara dupa 15 aprilie semnarea contractelor cu furnizorii de servicii medicale din judet

13 Aprilie 2009
 

În vederea încheierii contractelor pe acest an, furnizorii trebuie să depună la CJAS Suceava, până pe 15 aprilie, cererile, însoţite de documentele necesare. Listele cu aceste documente pentru fiecare tip de asistenţă medico-farmaceutică sunt afişate la sediul CJAS şi pot fi găsite pe pagina de web a CJAS Suceava.

Toate documentele ce stau la baza încheierii contractelor vor fi certificate pentru conformitate cu originalul prin semnătura reprezentantului legal al furnizorului şi ştampila firmei.

Până la finalizarea procesului de contractare, CJAS Suceava va încheia acte adiţionale la contractele încheiate pentru anul 2008 cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale. Condiţiile acordării asistenţei medicale în baza actelor adiţionale sunt cele prevăzute în actele normative menţionate mai sus, valabile începând cu 1 aprilie 2009. Diferenţele rezultate ca urmare a negocierii contractelor pentru anul 2009 şi prevederile cuprinse în actele adiţionale vor fi regularizate ulterior.citeste mai mult...

Sursa eMedic

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.