Cat de eficienta este liposuctia. Vezi ce efect advers au constatat cercetatorii americani

02 Mai 2011
 

Liposucţia, intervenţia chirurgicală de modelare a conturului corporal prin îndepărtarea depozitelor de grăsime nedorite din anumite regiuni ale corpului, se dovedeşte a fi ineficientă. Aceasta este concluzia cercetătorilor americani de la Universitatea din Colorado.

Deşi medicii esteticieni susţin că această intervenţie chirurgicală este o metodă de îndepărtare a grăsimii care nu poate fi rezolvată cu ajutorul dietei şi a exerciţiilor fizice, oamenii de ştiinţă au constatat că stratul adipos revine după aproximativ un an de la intervenţie, distribuindu-se la nivelul altor regiuni ale corpului decât cele operate, informează Daily Mail.

Pentru a ajunge la această concluzie, experţii, coordonaţi de Teri Hernandez şi Robert Eckel, au analizat rezultatele intervenţiilor de liposucţie efectuate unui grup de 14 femei, care şi-au extras grăsimea de la nivelul gambelor. După un an de la intervenţie, specialiştii au constatat că chiar dacă gambele prezentau un aspect plăcut, datorită înlăturarii grăsimii excesive din această zonă a corpului, totalul grăsimii la nivel corporal se situa la valorile de dinaintea operaţiei. Rezultatele studiului au arătat că numărul de celule adipoase a crescut la nivelul umerilor, a braţelor şi a abdomenului superior. citeste mai mult...

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Frumusete
Vezi stiri din categoria: Frumusete
Vezi articole din categoria: Frumusete
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.