Ce crede el despre fobiile tale?

25 Noiembrie 2011
 

Fobiile sunt frici excesive care tulbură viaţa a mii de oameni. Ce faci atunci când frica de insecte, de întuneric sau de mulţimi îţi ameninţă intimitatea?

Ai simţit vreodată o panică nebună în lift sau în locuri necunoscute? Ştii ce înseamnă să-ţi fie frică când te afli într-o mulţime de oameni?

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, unul din doi adulţi are o frică excesivă, în timp ce 12% din populaţia lumii suferă de fobii, acele frici explozive care creează blocaje reale.

Sunt oameni a căror viaţă este dominată de aceste stări aparent incontrolabile, iar cei din jur nu au, totdeauna, capacitatea să le-nţeleagă. Dar ce se întâmplă oare în viaţa de cuplu când suferi de aşa ceva? Găseşti înţelegerea necesară?

Un inamic în intimitatea cuplului

O fobie este un veritabil obstacol al armoniei, pentru că agasează, irită, epuizează şi tulbură intimitatea. Pentru viaţa liniştită de cuplu, nimic mai nociv decât claustrofobia unuia dintre parteneri. citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Companii medicale
Vezi stiri din categoria: Companii medicale
Vezi articole din categoria: Companii medicale
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.