Ce exercitii fizice trebuie sa faci pentru o viata sexuala mai buna

28 Noiembrie 2010
 

Genoflexiunile, ridicările de gantere, exerciţiile Kegel şi cele pentru abdomen cu mingea de stabilitate, ori "podul" stimulează libidoul, susţin specialiştii în sexologie

Specialiştii în sexologie susţin că există anumite exerciţii fizice care măresc libidoul sau te ajută să obţii performanţe sexuale. Experţii citaţi de site-ul "Woman'sDay" oferă câteva exemple de exerciţii benefice pentru viaţa sexuală.

1. Genoflexiunile pot mări fluxul sangvin din unele zone care stimulează libidoul, potrivit specialistului Debbie Mandel. "Acest tip de exerciţiu creşte presiunea sanguină de la nivelul organelor genitale. Acest lucru este esenţial pentru o partidă de sex reuşită", adaugă Mandel. Pentru rezultate benefice, expertul recomandă ca atunci când facem genoflexiuni să ţinem picioarele depărtate cât distanţa dintre umeri, iar călcâiele trebuie să stea lipite de podea. "Cu cât ne lăsăm mai jos, cu atât efectul va fi mai puternic asupra organelor genitale. Când revenim la poziţia iniţială trebuie să ţinem muşchii abdominali încordaţi. Genoflexiunile se fac încet şi, ca libidoul să fie stimulat, sunt necesare până la 30 de genoflexiuni", spune Debbie Mandel.


2. Ridicările de gantere duc la creşterea nivelului de hormoni sexuali din organism. "Cercetările medicale au arătat că o viaţă sexuală împlinită este în strânsă legătură cu nivelul testosteronului din corp, hormon sexual ce are un rol esenţial în ceea ce priveşte libidoul atât la bărbaţi cât şi la femei", menţionează specialistul Mandel. Potrivit acestuia, ridicările de greutăţi sunt printre exerciţiile care stimulează creşterea de testosteron din organism.

3. Exerciţii Kegel pot aduce beneficii semnificative vieţii sexuale dacă sunt făcute corect. Acest tip de exerciţii au rolul de a întări muşchii pelvieni. Avantajul acestor exerciţii este că pot fi făcute oriunde, fără să se observe. Mai exact, încordează muşchii pelvieni timp de aproximativ cinci secunde, relaxează-i, şi repetă. Indicat ar fi ca aceste exerciţii să fie făcute de trei ori pe zi timp de cinci minute. Exerciţiile Kegel sunt eficiente numai dacă sunt făcute cu regularitate. citeste mai mult...

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.