Ce inseamna compatibilitatea sexuala

07 Iulie 2010
 

De foarte multe ori auzim despre "compatibilitate sexuală" cand vine vorba despre factorii care fac o relaţie să funcţioneze sau nu. Ce inseamnă totuşi acest lucru şi cum putem stabili dacă suntem sau nu compatibili din punct de vedere sexual cu cineva, atât timp cât nu există vreun dispozitiv special care să măsoare acest lucru.

Compatibilitatea sexuală este de multe ori apreciată după frecvenţa momentelor de intimitate. Totuşi ce e de făcut când pentru unul dintre parteneri satisfăcător este de 4 ori pe an iar pentru celălalt de 4 ori pe săptămână? Cum nici unul dintre cei doi nu poate fi învinovăţit, cercetătorii spun că, e în avantajul relaţiei şi intimităţii, să-ţi planifici săptămânal numărul partidelor de sex, astfel poate deveni amuzant când partenerul a rămas "restant" şi trebuie să "plătească" penalizari. citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Sex
Vezi stiri din categoria: Sex
Vezi articole din categoria: Sex
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.