Ce raspund tinerii, adultii si batranii la intrebarea "Ai vrea mai mult sex?" La ce varsta APETITUL SEXUAL AL BARBATILOR INCEPE SA CREASCA

20 Iunie 2011
 

Nu toţi bărbaţii tineri îşi doresc mai mult sex. Aceasta este concluzia unui studiu australian, care arată că 12% dintre bărbaţii cu vârsta cuprinsă între 16 şi 24 de ani vor mai puţin sex, un procentaj destul de mare în comparaţie cu alte categorii de vârstă, informează Reuters.

"Deşi acest procent reprezintă o minoritate, rezultatele studiului rămân interesante, deoarece astfel se poate dărâma mitul potrivit căruia bărbaţii tineri nu sunt pe deplin satisfăcuţi din punct de vedere sexual", a declarat prof. Juliet Richters, specialist în sănătatea sexuală, de la University of New South Wales.

La această concluzie a ajuns Richters, coordonatorul cercetării, împreună cu echipa sa, care au chestionat 4.300 de bărbaţi şi 4.400 de femei, cu vârste cuprinse între 16 şi 64 de ani. Cercetătoarea susţine că aceleaşi rezultate au fost constatate de un alt studiu realizat cu cinci ani în urmă.

Rezultatele sondajului mai arată că doar 31% dintre bărbaţii cu vârsta cuprinsă între 16 şi 24 de ani vor mai mult sex , procentaj destul de mic în comparaţie cu cifrele obţinute la celelalte categorii de vârstă. citeste mai mult...

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Sex
Vezi stiri din categoria: Sex
Vezi articole din categoria: Sex
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.