Ce sa nu faci cand vrei sa slabesti (P)

14 Octombrie 2012
 

 Cu toţii avem o imagine ideală despre propria persoană. De aceea, cu mult înainte de a trece la planul de atac, fie că este vorba de siluetă sau de look în general, majoritatea dintre noi avem în minte o imagine destul de clară despre cum vom arăta, odată obţinute rezultatele dorite.


Şi, adesea ne formăm o reprezentare ideală, care cu greu poate fi atinsă. Oricât de mult ne-am strădui, oricâte sacrificii am fi dispuşi să facem, nu o să fim niciodată Claudia Schiffer, dacă natura ne-a înzestrat cu doar 1m60, la fel cum din 3 fire de păr, nu vom obţine nicicând cosiţa Ilenei Cosânzeana.


Situaţia devine complicată în cazul regimurilor de slăbit. După ore de documentare pe internet, după „săpături” prin nenumarate forumuri, ne hotărâm la o dietă. Ce contează dacă este una draconică, cu cât suferim mai mult, cu atât mai repede se vor vedea rezultatele, nu-i aşa? Azi mâncăm salată, mâine carne de vită, poimâine peşte şi tot aşa. Fără dulciuri evident, fără pâine şi, în general, fără multe dintre lucrurile care ne plac şi la care poftim în continuare. Şi slăbim, nu aici este problema, kilogramele planificate se duc toate sau o bună parte dintre ele, însa dupa ceva timp observăm că nu se mai mişca nimic. De ce? Raspunsul este simplu: odată eliminat excesul de lichid, organismul rămâne în continuare dependent de rezervele sale de grăsimi, acestea fiind, într-un fel, garanţia supravieţuirii sale. Puţin câte puţin, organismul se obişnuieşte cu mai puţina hrană şi nu mai consumă atât de multă energie pentru a o

digera.

 

Resemnaţi că mai mult de atât nu putem face, începem să mâncăm „normal” şi ne dăm seama că, puţin câte puţin, punem la loc toate kilogramele, pe care le slăbisem, ba chiar şi câteva peste. Este clasicul efect yoyo: dieta de slăbire este interpretată ca o perioadă de lipsuri profunde, astfel că organismul începe să depoziteze grăsimile, pentru a se asigura că are rezerve suficiente în eventualitatea unui nou regim de slăbire, un fel de „bani albi pentru zile negre”.


Este un parcurs cu care ne-am obişnuit de atâtea ori, iar decepţiile nu întarzie să apară. De aceea, concluzia cercetătorilor în nutritie şi boli metabolice este perfect adevarată: regimul de slăbire este cauza nr. 1 pentru acumularea kilogramelor în plus. Orice dietă sau regim de slăbire, care nu ne permite sa mâncăm ceea ce ne place, este o catastrofă.


Plecand de la această afirmaţie, un laborator francez şi-a propus să creeze un produs complet, care, printr-o formulă inovatoare, să combată toate cauzele care duc la îngrăşare, eliminând, din start, necesitatea unui regim de slăbire. Au creat o capsulă hiper-concentrata, care, alaturând 8 plante, condimente şi alge specifice, neutralizează efectul caloriilor, fiind perfect adaptată atât femeilor cât şi bărbaţilor. Cele 8 ingrediente 100% naturale acţionează simultan asupra tuturor factorilor cheie ai slăbitului sănătos şi de durată, asigurând o acţiune completă şi eficientă.


Aceasta formulă brevetată acţionează la 4 nivele: scăderea poftei de mâncare, arderea celulelor grase, reglarea metabolismului şi redinamizarea organismului. Astfel, în primul rând este indusă eficient senzaţia de saţietate. Nu vom mai resimţi acea poftă de ronţăit de necontrolat şi vom mânca porţii mai mici şi mai rare. Depunerile de grăsime care ne deformează silueta sunt eliminate, iar metabolismul lent este reactivat, prin accelerarea proceselor de ardere şi digestie. Nu în ultimul rând, organismul este redinamizat. Lipsa de energie este un factor nociv pentru buna funcţionare a metabolismului, iar acest deficit tinde să fie compensat prin alimente «fals energizante», precum ciocolata, bomboanele sau alte alimente bogate în calorii şi zaharuri.


Experţii francezi au realizat că procesul de slăbire este unul complex, astfel ca au creat un produs la fel de complex, care să răspundă tuturor nevoilor în materie de slăbit. Acţiunea sa este completă şi de durată şi ne putem baza pe aceasta metodă, nu doar ca remediu de urgenţă înaintea sărbătorilor, ci ca aliat de nădejde pe termen lung. Rămâne să vă convingeţi şi dvs. (asa cum au facut-o înaintea dvs. mii de persoane din Franţa, Marea Britanie şi Germania, acolo unde produsul a fost lansat cu succes) de toate efectele benefice ale acestui produs, astfel că nu ne rămâne decât să vă invităm pe site-ul oficial din România.

  citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Nutritie
Vezi stiri din categoria: Nutritie
Vezi articole din categoria: Nutritie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.