Ce trebuie sa stii atunci cand sexul e in cadere libera in relatia ta

08 Iunie 2011
 

Orice cuplu, fie el căsătorit sau nu, traversează şi perioade în care atracţia sexuală iniţială se duce. Uneori situaţia este temporară, alteori ea poate marca o stare de fapt pe termen lung. Cu toate acestea, ţii la partenerul tău şi nu îţi trece prin gând să ai o aventură sau să vă despărţiţi. Ce este de făcut?

Pot exista alte cauze care blochează o relaţie sexuală împlinită şi care nu au legătură cu atracţia fizică dintre cei doi parteneri. Celebrul psiholog dr Phil oferă următoarele sfaturi şi explicaţii tuturor celor aflaţi în impas într-o asemenea situaţie.

· Sexul nu este fundaţia unei relaţii sănătoase, el este o extensie naturală a unei relaţii în care este comun şi firesc ca partenerii să îşi ofere susţinere şi afecţiune reciprocă. Dacă vrei o relaţie sexuală bună, ea trebuie să fie o încununare a unei relaţii foarte bune dintre voi pe celelalte planuri.


  citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.